Varētu būt ,jo sudraba loms pie mums ir cenā Tur cipari citi .Vēl var iecepties alpakā :DDD tad visa šepte vējā :DDD ir bijuši gadījieni :DDD Ar visām provēm Ārpusē bieza sudraba kārta iekšā misiņš Es vēl no tā kaut ko varu uzmeisterot ,bet ko lai juvelieris dara ??:DD
Bums nedomāju ka būs 1000 eur, jo ir arī pāris buy it now par krietni lētākiem cipariem nekā 1k eur.
Friči tur kanti naži svarā nav ietverti tikai sviesta un zivs naži tie ir no sudraba
Āķi apskat tagad -es jau uz 100 eur piecēlu Finiša cena varētu būt no 1200-1800 eur Faktiski ja daudz nažu tad cena būs zemāka jo nazī ir tikai 12 gr sudraba /spals ir no 0.3 mm sudraba follijas pildīts ar smilts un kanifolija maisījumu-vai nu arī ar skrotīm/smagumam
Tie 6.2 kg par tiem 172 eur arī aizgāja.
Tas nav mans rūpals šeit bija cilvēki kuri būvēja sakarīgas kūpinātavas Būs jāmeklē sadaļā KŪPINĀTAVAS
Es gribu redzēt cik viņi maksās uz aukciona beigām ;DDD
Vai Bums taisa arī kūpinātavas? Labprāt vienu nopirktu. Ģimenei uz 4 cilvēkiem.
P.S. Piedodiet, bet tēma jau apaugusi ar 415 lapām, kurās noteikti ir atbilde.
65 mm izvēlējos tāpēc tādu mēru ,ka lielās melhiora karotes guļ plauktos bez pielietojuma No pašas karotes sanāks šie un no kātiem vējenēm slaidie
Krievijas žurnālos un video šie vēljoprojām ir top-hiti ziemā uz zanderiem, savukārt vasarā gan līdakām gan arī citiem hišņikiem...dabūt LV grūti vai ļoti dārgi, kādus izmērus domā taisīt?!
Jazupam labi ,ka 3000 paņēmi 1000 būtu bičiņ par smalku :))
Es zinu ka Tiltiņš viņus ir noklonējis tāpēc negribu būvēt 1:1 Man tādi ir bijuši Praktiski cope pavasarī niedru mala Iemet un gaida kad Wiliams grimst Tad arī seko līdakas cops Praktiski visas copes ir vizulim grimstot -tā jau neko tikai liela čekošana
Elektroda izveidošana

Iezīmēta zvīņu vieta rīt pabeigšu Pēc tam uz eroziju un tautās /vispirms nomēģināšu /
Tos Williams bleķus sūtīju vienam cilvēkam, tiesa, neesmu interesējies, vai ir ko dabūjis uz viņiem, krievu žurnālos tolaik bija baigi izreklamēti un cilvēks palūdz viņam uzsūtīt no USA tos dzelžus, izskatijās smuki :))
Vēlreiz paldies! Noteikti uzzvanīšu kādu darbadienu.
Nē , mans , pie manis vari visu nodot un arī visus Buma loriņus dabūt .
Paldies gintsgg. Tas ir Buma nummurs?
Urmaas , man tādus nevajag , nav ticības , es labāk uz Buma bleķiem un uz dzīvo .