atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

bums 04.04.12
Raikin kurā vietā tu tās spoles esi atstājis ??:DDD
Pie Ginta nav un bruņiniekos arī Pie manis pašlaik ir MLG Nekrietneļa Shimano un vēl 2 viennieki
normis7 03.04.12
kur varētu Jēkabpilī saskrieties? Gribētos iedot Meistaram pāris spoles uzprišināt...
GuntisN 03.04.12
Paldies par info.
Mēģināšu ar viņiem sazināties un tad jau redzēs kas un kā.
bums 03.04.12
bums 03.04.12
bums 03.04.12

Apmēram uz tādu šniti jāizskatās
GuntisN 03.04.12
O jā !
Tieši par tādiem ir arī runa.
GuntisN 03.04.12
Ja tas cipars gala rezultātā pārsniedz 50Ls tad droši vien nav jēgas. Bet ja tev tomēr izdosies, tad divas reizes gadā būšu pie tvis klāt kā likts. Ir jau man vēl te pāris tādu interesantu nažu priekš iekārtām , bet par tiem jau citu reizi.
bums 03.04.12

Tikai šmirģeļa vietā jābūt dimantam ar noteiktu leņķi un galdam jābūt ar zoba soli -jāpaštuko
bums 03.04.12
Āā''a''a''ā ;DDD nē vēl nēsmu štukojis ,jo uz sitiena nebija tāda dimanta Vēl problēma ar soli Tur vajadzēs dalītāj galdu Vispār ja tas rentējas jābūvē priekš tā naža vesels darba galds ;DD
GuntisN 03.04.12
Tas ir tas ar tiem daudzajiem zobiņiem priekš pakojamās iekārtas.
bums 03.04.12
Tuvāk pēcpusdienai 15-16-17
ilmarsvs 03.04.12
aptuvenais laix? riits, vakars, diena?
bums 03.04.12
Rīt jau viss būs pie Ginta :))
shimano 03.04.12
Paldies !
Aizsūtīšu Tev vēl vienu lietiņu ko nu ĻOOTI gribētu lai Tu mēģini izklonēt ...pretzāļnieku, RUS ražojums,palicis pēdējais un bail pat ūdenī mērkt ...:))
Pie Ginta iegriezīšos rīt vai vēlākais parīt.
Vēlreiz paldies !!
bums 03.04.12
Jēkabpils tūre nolikta uz sestdienu Tā ka viss spēkā Gala točka Līvāni tur arī tiekamies /tas Ilmāram ,Baltais62 ,Skrīveriem u.t.t /:DDD
bums 03.04.12
shimano Es rīt pielikšu klāt tās zandartnieces un vizuļus Tos kurus man iedevi klonam -sabildēju un samēriju /nosvēru Kā saka ,,Eļementarno Vatson ,,:DDDD
bums 03.04.12
GuntisN Nu tad es vairs neko nesaprotu kurš nazis ?
shimano 03.04.12
Bum tie ir manējie pričendāļi ...
Nazi es jau arī vēlējos lai uzasini tieši Tu ...
Spoles ar uzticēju tikai Tev ..:))
Ja vēl klāt būs mani pasūtījumi tad būs pilnīgs kaifs ...:))
Paldies Tev !
bums 03.04.12
ja runa par šo tad Es tur neko nesaskatīju-sliktu Uzasināju un viss Vai kaut kas cits bija jādara ??

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs