uzliec 3 ar āķiem un 3 tukšās zivtiņas Azarts būs ne pa jokam un Mk būs nepārkāpts :DD

Njaa, izskataas peec killera agregaata! bet cik atceros Basiem patiik shitaada uzparikte! ;)

šim 10 mm šurajam nevajag ierij visu līdz aknai :DDD ir jau pārbaudīts Man ir arī ar ķēdēm ;DD

Krietnus gadus apakaļām slaidie šūpiņi vējenēm tīri labi smeķēja.Pēdējos gados es labāk lieku normālu šūpiņu.I copes vairāk i rezultatīvāki.
:)
:)

Sory par šodienu .bet fors mažors /bēres/ tapēc savlaicīgi pie Ginta nepaspēju ievest apsolīto.Dotā momentā Gints ir copes iedvesmā un nesasniedzams .....Pašlaik sadabūju labus WMC āķus/Made in France /un stellēšu visu kopā

Tātad nepareizi salikta Ja nav kaut kas nobrucināts varu mēģināt atdzīvināt , parasti pēc citu pilsoņu iejaukšanās spoles ņemu ne labprāt ,jo jānovērš ne tikai pamat vaina ,bet arī tas ko kāds ir samudrījis :DD Vēl neņemu spoles izjauktā veidā vai arī jau pēc kaut kādu manipulāciju veikšanas/daļējs remonts /u.t.t.

bums
Tu arī elektriskās spoles remontē? No rīta bija jautājums par Daiwas spoli, man arī ir elektriskā Shimano, kurai pēc apkopes monitors atslēdzās!
Tu arī elektriskās spoles remontē? No rīta bija jautājums par Daiwas spoli, man arī ir elektriskā Shimano, kurai pēc apkopes monitors atslēdzās!