atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

poppers 30.03.12
Spoles ar aizmugurējo bremzi. Lociņa stieple 1,5mm ir pa vāju. Lūzt pie rullīša pēc miljoniem metienu. Tagad tiek taisīti kaltie lociņi, kur nav šis "bīstamais šķēlums" Mest mācījos pie J.Stikuta kunga, tā kā ar to viss ir kārtībā...
Normarkā man noprasīja par kalto lociņu 80-90 Ls, par ko var nopirkt jaunu spoli!!!Tā, neko-SERVISS!!! Pirmo, otro un ceturto spoli nopirku par pirmo vietu dāvanu karti Mērsraga kausos, trešo- par savu naudiņu. Spoles parasti pērku vienādas, izvēle krita us šo."copes lietās, varu palaist garām Tavu atbildi, tāpēc lūgums man piezvanīt uz 26466164, vai poppers@inbox.lv. Paldies, iepriekš, par atbildi!
Hotentots 29.03.12
Pateicos, nebūs īstā.
Bet nu jautāju vairāk vai mazāk intereses pēc (ir šādi tādi iemesli).
bums 29.03.12
Vai nu arī extremālas slodzes -tad ir jāņem 4000
man ir 3000 Vilkti kukaiņi ne pa jokam Izturēja visu Murmanskas raibie nāca kā korķi no pudeles No kompānijas vienīgie kuriem spoles izturēja bijām 2 gabali un abi ar Twiniem 3000 Pārējiem visādas markas gāja pa laidienam :DD
bums 29.03.12
Man Twinam jau ir 12 gadi Nekādas šizes nav bijušas Par lociņiem man ir brīnums varbūt kaut ko nepareizi dari ?
poppers 29.03.12
Šovakar ievedu pie Ginta Savu TWINPOWER spoli ar 3 komplektiem salūzušu lociņu(man viņas tādas 3 gab. vienādas ,salauztas). Pārējie meistari neprata sataisīt, Varvūt, Tev sanāks ?
Ja ,kas neskaidrs, zvani 26466164.
bums 29.03.12
Tā ir okuma Kādu Tev vajadzēja ?
Hotentots 29.03.12
Bum, vai nebūs dižs apgrūtinājums pateikt, kas tā par spoli kastes kreisajā stūrī. Tāda ķiršu krāsā. Nu dikti atgādina ko pazīstamu...
gintsgg 29.03.12
Apmēram tik pat liela kaste ar spolēm , Tevi gaida pie manis .
bums 29.03.12

Donori :DD Lielo kasti nemaz nevar pacelt Te ir daļa no šodienas Bruša ziedotiem :DDD
bums 29.03.12

Abi naži un spole uz rītdienu būs finišā
bums 29.03.12

Tas pats aversā
bums 29.03.12

Mazā tampaksa maile 18 gr
bums 29.03.12

Āķa riņķis 12 kg Šūpu saglābsiet tikai ja šņore turēs :DD
bums 29.03.12

Priekšējā riņķa stiprība 60 kg
bums 29.03.12

Lūk šis ir sagatavots Taimiņam un kaimiņam :DD
bums 29.03.12

Tampaks Ar nedaudz citu liekumu ir izveidoti Taimeškas Atšķirība būs priekšējā riņķa stiprībā un izskatā .
bums 29.03.12
skutans Vienkārši paveicās, jo vispirms atnāca nepareizs mērs un jau otreiz par ceļu nebija jāmaksā Nākamā partija ar gultņiem ir lielāka tāpēc arī ceļa izdevumi samazinās -sadalot uz galviņām :DD Situācija ir sekojoša -ceļa izdevumi sastāda 12 eur neatkarīgi no gultņu skaita .Tāpēc salasu visu vienā čupā un sūtu ....:DD
bums 29.03.12

Citas voblas žāvēšanas procesā:DD
skutans 29.03.12
paldies bums par spolītes remontu un tiešām pieticīgo samaksu ,ko ņēmi par darbu:) mazulīte nu gaida sezonas atklāšanu.
bums 29.03.12
Tie vēl ir pie manis

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs