Lai gan esmu ar mazkalnu sprēgājis, šoreiz viņū gan nevajadzētu aplikt, jo uzbrauciens bija vietā, tiesa paskarbs gan.
Mazkalns , pie tā ka tu dzīvē esi neveiksminieks , neviens cits nav vainīgs kā tikai tu pats un tava skaudība tāpēc nevajag dusmoties uz visu pasauli un visus apkārt apriet .
PS . Man tagad ir ne tikai tīklu atļauja , bet arī nakts šņores ar 100 āķiem atļauja . Apsmērē ar medu - būs vieglāk norīt .
Beidziet ,aizrādījums bija hotentotam par to ka pareizi rīkoties ar kātu un spoli nenozīmē būt gaļeniekam,JĀMĀCĀS arī lasīt ,ne tikai runāt,un vēl lai arī kāds būtu Stikuts,taču spiningošanā te lielākā daļa "var tikai ūdeni pienest".Tas tieši uz tevi gint attiecas,citādi tīklu atļaujas jau tev nevajadzētu,tāpat kā man tavi komentāri.Lai bumam daudz darba ,spoļu lauzēji !!!
AndrisG
Kas visiem ir ar to kreisās rokas tīšanu? :D
Tāpēc ka labajā jau kāts jātura....gan metot gan velkot ....DDDDD
++++++++++++++++++
nu,šeit laikam nav ko piebilst !
kaut gan ,man ir pilnīgi po kā un ar ko katrs tin,galvenais jau ir tomēr pats process ! :))
Nu nevar te iztikt bez spilgtām personībām , bija Kāts , kātels , tagad mazkalns . DDD
mazkalns atkal nolaidies treniņbikšu līmenī :)
sagittario-tieši tā!Savādāk,skaties,veči te cepās,kas ar kuru roku met un slaukās!
Ops,skat,pat krāniņus sāk pieslēgt!:))))
avtt- vajadzētu veikt kādu pētījumu par tēmu. Ar empīriskām metodēm! :D
milici gint ,kas ir ,kad ar urmasu mačosies,kraniņš raustās,ko ?
aakkis malacis, beidzot mēģina tēmu nomainīt :)
A ar kuru roku pakaļas slaukāt?..DD!!
avtt - koments labs :D
Mans tāpat :D :D :D
Fū,kāds miers man ieplūda dvēselē!
Redzieties,mans met ar labo roku,bet uzkožu ar kreiso!;)))
p.s....un spiningoju tāpat!
Nu gan izcils komentārs ! Varbūt viss maz šinī tēmā netaisīsim kašķi un neapvainosim viens citu ? Mazkalns kārtējo reizi paspīdēja .
Hotentots,kāpēc tik pretīgi komentāri vajadzīgi,godīgi atzīsti ka esi tizls...
Un es domāju, ka esmu vienīgais, kas iemetienu veic ar labo roku un ar to pašu arī tin - savādāk nav tik ērti.
Stikuts gan kādā Oltes raidījumā apdirsa tādus kā es, jo tā esot ākstīšanās un viņš viena mana metiena vietā varot veikt trijus. Lai būtu, bet man tāda gaļenieciska tieksme mest pēc iespējas vairāk nepiemīt - es tomēr braucu atpūsties.
Tieši tā, zinot tevi, tu prātu nebūsi atstājis mājās un ne asakas!!!
Labu ceļa vēju un kārtīgu copi.....un lai lustīg mājup tikšana.....
:DDD Es jau piecēlos un braukšu pie Tavas sievas :DD