Būs zandartiem lielie Zariņvaldi Zebrā pārbaudīti /alumīnijā/
Bums solīja jaunnedēļ uzklopēt sudraba nagliņas , jā kādam ir interese - dodiet ziņu laicīgi , tās laikam būs pēdējās šosezon .
Tas naf rupji tas ir īsi un kodolīgi ;DDDD
Eu veči uz Latgali arī vajadzētu, te būtu labs pieprasījums pēc žebērkļiem. Pie ezeriem īpaši lauku teritorijās pirktu labāk nekā vizuļus. Varbūt ir žebērkļi ar kādām speciālām fīčām, tas protams sadārdzinātu gala produktu, bet ja Meistars garantē rezultātu tad piāru uztaisīsim. Pēdējais laiks sākt Bumam nopietnu ražošanu Latgalei.
Cik vajg?:DDDMēslu dakšās vai ta pašam naf ?
Bums,pavasaris nāk ar joni,žebērkļus vairumā var pasūtīt?
Visi var taču kļūdīties,nekļūdās tikai tas kas neko nedara.
Tā bija tā 150 dzeltenā mora ?
Pirmā kritika Nažus neaiztikšu ,bet pārbaudīšu bora pēdu -domāju ,ka vaina būs tur Rīt būs gatavs ar 100 % garantiju Steigā visu saliku bet uz ledus nepārbaudīju 2 nākamie asinājumi par velti -kā kompensācija par sagādāto kreņķi
Šoreiz jāieraksta kāds kritisks vārds par meitara darbu :( jo ir baigā dusma pēc Peipusa brauciena, kad tikko asināts Moras urbis griež sliktāk (praktiski neņem, bet grižas pa virsu kā vilciņš) kā pirms asināšanas. Ja jau asināšana palikusi 4ls, tad var arī darba rezultātu pārbaudīt :(
Rīt ievedīšu urbi pie Ginta, bez fēlera labošanas gribētos arī kādu kompensāciju par izp**** braucienu
Šādi iepakot vakumā drīkst tikai pirms pašas andeles Uzglabāt tā nedrīkst
Pakā ir tieši 1 kg apmēram 20 zivis Tātad no 3 kg svaigas zivs iznāk 1 kg voblas

andzus69 Tad Tev āķis lūpā uz visu atlikušo mūžu :DD No voblas ir tāds labums -ja pats neēd tad draugiem un paziņām tas ir labākais prezents ./un ja vēl paša ķerts un gatavots/ Vēl kas vasaras laikā ši delikatese no pirmajām rokām aiztek par 5 ls kilogramā ,bez aizķeršanās .Peipusa tēriņi tiek kompensēti -vilkšanas bauda ir palikusi .
andzus69 neriskē un izliec uz balkona vai arī ankambarī tad būs ar 100% drošību ,ja nu vienīgi kāds kustonis neapskādēs :DD
Paldies Bums par padomu :)
Šodien pirmo reizi mēģināšu sālīt voblas :) Pēc vakardienas raudu slopēšanas vēl rokas sāp :D
Labāk nē Es parasti to daru neapkurināmā garāžā -jo nevajag sasteigt procesu Ja sālu stinci voblai tad to daru siltā telpā un noturu 3-5 stundas Viss
Vēl ir risks ,ka turot zivi +20 grādos ar cukura piedevu tā var uzpūsties , tad darbs un materiāls ir vēja.Vienīgās vietas šāda veida sālīšanai ir būves ar āra tepmperatūru