atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

breksis99 14.03.12
Bums!Vēstulīti saņēmi?
divrocis 14.03.12
bums,
pārlapoju Tavas bildes ... piefiksēju 11.marta foķenēs formu ko veido bļitkai .Man ir kas līdzīgs!Sēžot vannā, notestēju visu savu arsenālu :) un piefiksēju tieshi to uz spēli. Ar šo variantu varēja dabūt visdaudzveidīgāko spēli gan strauji paraustot, gan viegli paceļot. Sapratu , ka ar šo modeli varētu eksperimentēt vairāk (smaguma centrs, platums pret svaru).
Nebija manis meistarota, tāpēc nejauši atklāju ... :)
Zivis arī novērtēja ... :)
Andzy35 14.03.12
bums... kā es viņas tev varētu nogadāt? man vajadzētu kādas 6 apčubināt...
VAICIS 14.03.12
Man ir četras spoles ko grībētu apkopt pirms sezonas. Kas tiek izdarīts spolei par 2ls?
bums 14.03.12
Ap 2 ls
Andzy35 14.03.12
bums.... saki lūdzu, vai Tu arī spoles apčubini pirms sezonas uzsākšanas? ja jā tad ap kadiem cipariem grozās?
Jā varu iedomāties...pirmais brauciens....daudz izjūtu un piedzīvojumu būs....un protams visas domas jau Peipusā....
Pasties..pagāšgad pat brekas uzklupa man....
bums 13.03.12
Valdi brālēnam tā ir pirmā reize Peipī man tāda nojauta ka viņš negulēs jau no šodienas -gaidīs to momentu :DDDD
bums 13.03.12
Gavno ne deržim :DD
Dzelzis 13.03.12
Ceļos arī iesmērēju !!! Un ne tikai..... Laba manta...
JĀ jā ....kur es tur šamās bariem no pakaļas DDDDD...viņām tās manas bļatkas šausmīgi patīkās...ir takš pavasaris...DDDD putniņi jau vidžina un ....
bums 13.03.12
Ņea inkognito :DD braucam Raudas no Zariņa nebīstās jo viņš tās neķer un tad es no maliņas uz lielo āķi ....::::DDDD
sienaazis 13.03.12
Bums, zrja tu pateici......raudas jau sāk dezertēt uz Rus pusi pēc šīs info :))))
bums 13.03.12
4 un 5 dien Pepsi jarve Dabūnams nebūšu ,ja ko vajg tad visu rītdien ir jānokārto ;))
bums 13.03.12
Muļķi tā ir ceļos rīvējama -un tu dzēri ???? :DDDDD
Dzelzis 13.03.12
Bums!!! Tā čaga ir viena super manta!!! Nu tā garšo, nu TĀ garšo......
bums 13.03.12
Formu palaidu būs Johansoni Vienkārši bija bail ,jo vienu formu jau sašķēlu ,bet negas aizgāja .
gintsgg 13.03.12
Bumsi , Johansonus uztaisi viss maz dažus un no sudraba arī dažus .
bums 13.03.12
Sory izšāvās ar mazo burtu Valdis ;DDD

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs