atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

bums 29.02.12
Varu asinot noslīpēt 1,5 mm tātad 20-30 reizes Pie salmo 2 reizes :DDD
Vells 29.02.12
Bums, cik reizes var tev dot Moras 130 bori asināšanai, līdz jāmaina naži? Pēc Peipusa Lielupes ledu galīgi negribēja griezt :(

P.S. mazo barotavu ir iespēja iegūt/pasūtīt?
gintsgg 29.02.12
Leonīdam naži gatavi .
Stormam paciņas nav .
StormsLV 29.02.12
to Gintgg

Bums pie tevis nav atstājis paciņu priekš manis?
Andzy35 29.02.12
gintsgg - ok es tev PM vēstulīti nosūtīju :)
gintsgg 29.02.12
Solīja ka būs .
Andzy35 29.02.12
žēl.... a būs ???
gintsgg 29.02.12
A bļitkas nav ... , ir tikai palikušas dažas sekuhas franču lode + sudrabs .
Andzy35 29.02.12
a bļitkas ???
gintsgg 29.02.12
Guntaram urbis gatavs .
Dainim urbis gatavs .
Titāna urbis gatavs .
spiningists 29.02.12
To Bums
Nu man te viens nazhu iepakojums somam (ne spirāle, bet plakanie) pavērās - uz še, komplektā paplāksnes, ko zem nazha palikt!!! Tā ka citur to drazu ir paredzēts likt! :))
Andzy35 29.02.12
katram ir jādara tās lietas, kuras viņs prot un uz kurām sirds stāv, pretējā gadījumā tāds čuš vien sanāk....
bums - kad būs bļitku pievedums Gintam???
bums 29.02.12
Tāpēc jau ņirgājos par viņu - Man bija sen sen atpakaļ saskare ar viņu -Pasaules nagla un iedomības kalngals Patiesībā sūds tur vien ir Lai tin ŗiņķus eļļo spoles un nelien lietās kurās ir pilnīgs 000000000000 Vēl nesaprotu ,kā viņš var normāli domājošiem cilvēkiem ietamborē -redz,ka zem Moras asmeņiem jāliek visāda draza apakšā Man ,piemēram nepatīk remontēt kātus un es to NEDARU /pats sev protam to izdaru/ Negribu remontēt dzinējus Visu jaunību esmu to darījis ,bet tagad negribu.Ir citi cilvēki kuri to dara labāk un kāpēc man liegt viņiem to prieku :DD
kapracis 29.02.12
tiešām būtu incanti apskatīties kā viņš Buma kritiku uzņem, ņemot vērā, ka Sīmanis ir uzpūtīgs, pašpārliecināts frukts:)))
aakkis 29.02.12
Tev vēl nāksies viņam procentus maksāt-par biznesa veicināšanu!D
bums 29.02.12
Loģiski ,ka nekas tur nenotiks :)) Ar sūdiem nav ko smērēties :DDD Nakuj tas viss man ir vajadzīgs ,jo sūdīgāks asinājums jo man vairāk darba ...:DDD Tā viņu slava jau ir tautās aizgājusi..........................
urmaas 29.02.12
Diez vai tur vispār kas notiks!!!
:D
Vairis30 29.02.12
Par to jau iet runa. Varbūt sākt tirgot biļetes uz šo šovu :-)))))))
bums 29.02.12
Tu jau manu mentalitāti zini Diez vai ar skatīšanos viss beigsies ..... :DDD
Vairis30 29.02.12
Bumsi, cikos būsi pie NG, es labprāt paskatītos to teātri, kad tu tam idiņam acīs skatīsies.......

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs