pie gintsgg? tas i tur pie spices kur kapakmenji? ta jau riit pusdienlaikaa jaaizskrien. jeb tur viss uz pasuutiijumu vai ir arii brivaa tirguu ?
Klapēju bez pārstājas šodien vakarpusē ievedīšu :DDD
2 bumsi
Nu kas i ko?
Zvanu Gintam jautāju vai ir kas jauns no Bumša?Šis nē nav nekā!Kas i ko Bumsi?Galīgi copmaņus nelutini ar nagliņām un grabuļiem.
Ņea -piektdien tā būs copes diena :DD Labrīt :))
Nav jau nemaz tik vēlu!
Bet uz copi šodien Tu vēl vari paspēt 8)
Labi jāčāpo uz čuču muižu -uz copi tā arī šodien neizrāvos :))) Piektdien braukšu uz stinci TUR VIŅAS IR :DDDD jā jā tieši tur par kurieni jūs iedomājaties ............:DDD
Tas brīnums ir nezināmas izcelsmes ledus boris :DDD
Super, kad saņemšu notīrīšu nokrāsošu un urbšu dziedādams. Es viņu no dziļurbumu urbējiem dabūju. Varbūt vari pateikt kas tas ir pa brīnumu?
Visu jau sataisīju Gan būs labi borēsi uz nebēdu Boris labs ja jau izturējis tādu Hirosimu -Vienīgais vajdzēja bičiņ tos praulus noskalot ;DD neķer kreņķi viss būs štokos :DD
Bums, ja domā ka nav vērts to manu stabu bori celt augšā, tad varbūt nevajag? Es pilnībā uzticos meisteram, jo pašam poņas nav.
Daļai no šiem būs iekšā grabulis Sory ka tik vēlu ,bet tikko no darbnīcas Infa domāta tam kurš bija interesējies par jaunumiem :DD
šodienas pirmdzimtie Zariņvalda killeri :DD materiāls sudrabs + francis ģeometriju iekšā nelikšu āķa izvietojams būs adžigānais :DD
šaj pirmajai rīt iemontēšu āķi un uz Liepājas paciņā iekšā :DD Svars 7.7 gr
GINT_S Tomēr sagaidīji :DD
Kaifs no sētas stabu bedrēm uz ļadus borēšanu -vot pamēģini visu salikt pa plauktiņiem :DD
Rīt jāvāc kopā :DD
Tādi viņi izskatās -āliņģos iesalušie :DD
Preperācijas sākums -vindi nost :DD
Trjohgrankas beigušās , gaidām kad meistars uztaisīs jaunas , palikušas 2 sehukas franču lode = sudrabs .
Pagaidām citu jaunumu nav .
Paldies,Vairi.Nu kaut kā galīgi neizprotu,kā šito dabū gatavu.Izdarīju visu it kā pēc instrukcijas,bet kaut kā nesanāk.
Nezinu vai sanāks ielikt un vai jau nav bijis šeit,bet man likās labs sūtījums mānekļu meistaram:
VIDEO