Sveiciens Vecmeistaram! Tavs nazis kalpo godam, šogad uz briežu bauri vazājoties pazaudēju, vairākas stundas pa brikšņiem ar metālmeklētāju novazājos un atradu, priekā!

Wooov!:)divās dienās??MEISTARS!
Sveicieni Bumam, esam tikušies,esmu Kaugurnieks. Interesanta sagadīšanās man arī šodien dzimtene,paliek 68 un starp citu arī esmu Aivars.
plekste22, 4.oktobris 2024, 12:13
No visas sirds arī tevi sveicu dzimšanas dienā :)

Jubilāri, uz Jūsu veselību!
Paldies paldies, es jau iečaukoju visītis par sevi un Bumsi. Priekā visiem copmaņiem.
Tu ar sumināts ! Laižam to kausu pa riņķi !! :)
Sveicieni Bumam, esam tikušies,esmu Kaugurnieks. Interesanta sagadīšanās man arī šodien dzimtene,paliek 68 un starp citu arī esmu Aivars.
Pievienojos sveicieniem- lai veselība un vēlreiz veselība Meistaram!
snipiens [4.okt]: Bums
Šodien paliek: 71
Sveiciens Dzimenē !!!
P.s.Tas nav ne feiks ,ne intelekts...tā viš i .:)
sumināts, Aivar!
Bums
Šodien paliek: 71
Sveiciens Dzimenē !!!
P.s.Tas nav ne feiks ,ne intelekts...tā viš i .:)
bums [3.okt]: KUGI TU DROZTO VOVERE VISPOR SOPRŪTI
:))))
Ne tikai mākslīgais intelekts uz pauzes pēc šīs frāzes, bet arī dabīgais :D
Šodien sanāca pamācoša situācija Iezvanījās telefons ,tā kā zvanus saņemu daudz protams neizbrīnījos.Sievietes balss ,labdien-vai Aivars Tonis bija tāds savdabīgs metālisks -te jums zvana no valsts drošibas komitejas-jau šis vārdu salikums lika saprast ,ka zvana šeptmaņi :) Atbildēju VASALA MOS :) tanī galā iestājās kapa klusums ,jo cik sapratu elektroniskais tulks vēl nav iebraucis čangaļu dialektā .Kad sievietes balss apstiprināja -nesapratu Laidu galdā nākamo KUGI TU DROZTO VOVERE VISPOR SOPRŪTI -Pēc kārtējā kapa klusuma ,savienojums tika pārtraukts :)
Lai tiktu galā ar māslīgo intelektu -pietiektikai atbildēt kādā no Latvijas dialektiem Ventiš Latgaļu vai Zemgaļu burbulēšanas 100 % nekāda tulkojamā mašīna to iztulkot nevarēs Finišā jautrs garīgais un iznests prāts dažiem pilsoņiem ;)))
ar nākamo nedēļu ķeros klāt sudraba karūsiņām un spidiķiem