atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

Vabolite 03.02.12
Starta gāzi ir jāpūš pirms gaisa filtra,lai mīkstāk šķīliens.
maksi 03.02.12
Ar to start gāzi tāds pats gadijums bija,protams ja nab izejas var risknutji :),bet vāirs ņi ņi...
gintsgg 03.02.12
mww2005 , pašreiz ir palikusi pēdējā barotava trjohgranku nav .
bums 03.02.12
Kamēr autiņš servisā notiks intensīva šķautņu būvniecība -visiem pietiks ;DD
bums 03.02.12
Sory šodien nekur netiku jo autiņš nosala Kaimiņš labu gribēdams TDi dzinējā iepūta starta gāzi -rezultāts Vārst izlīda cauri kompensātoram praktiski galva jāmaina :DDD
marchus1 03.02.12
BUMS , nevari ludzu iedot savu telefona nummuru?
mww2005 03.02.12
Gints, vai sodien ir pieejamas BUMA trisscautnites (vajag 1gb), ka ari barotavas? Neatteiktos iepirkt Peipusa braucienam.
aakkis 03.02.12
aakkis 03.02.12
Variantu ir dažādu,te viens ,skatīt pēc 4ās minūtes!Princips jau nemainās,ja māneklis lielāks(biezāks),tad lodēt urbumā-kā troiņikiem.
itaalis 03.02.12
paldies bumsi par info! :) uzpliishos aakjim! :D
bums 02.02.12
Es arī borēju bļitkās caurumus -nepatika Tagad visu lieku uz cilpām Estētiski un funkcionāli Es pat nevaru tā pastāstīt -tas ir jāredz :) pamēģini yutubi pasijāt vai arī Āķim paprasīt -tas uz to infu ķeneris .
itaalis 02.02.12
man kaadreiz sencis taisiija no svina, bet miinus bija taads, ka tajaa galaakur lika karabiini iekshaa cauruminjsh aatri izljurkaajaas un kirdik! man nav gruuti no kaada kraasainaa uzmeistarot, pat no sudraba var, tik kaa tos aakjus pareizi dabuut iekshaa? nu kaut vai kaa pareizi dabuut rinjkjiishus, lai neizljurkaatos ar laiku?
itaalis 02.02.12
dajebkuraam! nu taam kam naak stacionaari ielodeetie aakji! kam nekarinaas kjeediitee! jo es pat skatos ka tev pat sekuhaam rinjkjiishu nav!
bums 02.02.12
Tie kuri mocās ar 2 žuburu lodēšanu taisa piekaramos 3 žuburus "DD
bums 02.02.12
Kurām ?
itaalis 02.02.12
bums, man itkaa viss i skaidrs kaa taisiit bljitkas, kaadreiz par kaleeju un rotkali maaciijos, tik iisti nevaru iebraukt kaa taam bljitkaam tos aakjus ielodeet un kuraa briidii to dariit! vari biku apskaidrot?
bums 02.02.12
Rīt no rīta Pašlaik griežu sagataves 40 gabalām :DD
gintsgg 02.02.12
Un neaizmirsti ka es tiku tikai pie vienas un man vajag vēl 2 mazās un 3 lielās .
gintsgg 02.02.12
Bet labāk četras , jo viņi būs 4 un visi gribēs , jā tiks tikai vienām , pārējie lūrēs ar baltu aci . DDD
ACAPC 02.02.12
Bums, esi cilvēks, uztjūnē lūdzu priekš manis 1gab 3 granku. Ar Gintu viss ir sarunāts. Mēs iebrauksim pie viņa naktī, pa ceļam uz ezeru.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs