Andzy35 Moras naži uzasināti ,
melna kastīte ar krievu nažiem , uzasināti , nezinu kam , nav rakstīts ,
Juris Slepenais , kurš vakar slepeni Barnaulu atstāja , Barnauls gatavs ,
Girts , zaļā Mora gatava .
Zēni es negribu iepīties rutīnā tad jaunradei nebūs vietas ;DD
es par to pašu ka vajadzētu kkādu katalogu ar bildēm un aprakstiem uztaisīt!savādāk te jau nevar saprast kas ir kas cik bleķo utt...
Bums tev vajadzētu vienviet izlikt visu arsenālu lai var pasūtī un nokomplektēt pirkumu onlainā, dzīvojam tak tehnoloģiju laikā!!! Es arī vēlētos šo to pamēģināt no taviem mākslas darbiem, bet tev viss tik ātri mainās(bultiņas , nagliņas , šatli , peršingi vīles un vēl vaboles) ka nespēju nosekot līdzi, padomā par to!!!
Lai tev veicās MEISTAR!!!!!!!
gatasvas šodien būsd pie Ginta
Bumsi, man arī 3-grankas, abas. Kā ar divām Rapalas galvām ?
Usi , un cik ciparu skaitlī tā tava atlīdzība atspoguļosies manā kontā ?
gintas,par nelielu ,bet taisnigu atlidzibu pastāstišu kur plūsmu novirzīt:)
Aha , ar šodienu vajadzēja būt tām blitkiņam vietējiem ūdeņiem , es to vien darīju kā skrēju lauka stāstīt ka nav un sāku apsvērt domu par telefona pieslēguma maiņu , jāpārslēdz uz to tarifu ka par katru minūti kad zvana man operātors maksā man santīmu vai divus , tad mēneša beigās , neviss es maksāšu par telefonu , bet iešu uz banku naudai pakaļ .
Gint ar pirdmienu būs Man tagad jāsataisa pasūtījumi un Peipusa copes kolēģiem -jānobruņojas .:DDD

Skats no cilpas puses
Aha , un rītā mani gāzīs rinķī , visiem jaunās blitkas un vīlītes vajadzēs , un tad teiks , kā nav ? Bums taču pat bildes salika .
Katra šķautne sava krāsa Sudrabs Franču lode un kapars

Būs 2 izmēri Mazai aizgāja Zariņvaldim ,kā pirmdzimtais Liels pldies par skaisto dāvanu un zapti :DDDD
Pašam man mazais arī tuvāks sirdij :))

šis ir tā pareizā ģeometrija kuru neviens negrib būvēt :DD

šodien palaidu vīlītes ,kā izveidot sfēru šonakt nosapņoju Uz katru sekuhu vajag 2,5 minūtes Vienīgais savākšana prasa kārtību aun precizitāti