atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

urmaas 28.01.12
Bumsi
nejauc P ar p.Balalaika domāta mazajām bļatkām.Vo ipio.
:))
bums 28.01.12
Tad paņem to sekuhu un ej uz turieni un patirini :DDDDDDDDDDDDDDDDD
bums 28.01.12
Vienīgais rīt ielikšu vijoli ar kuru sekuhas ir jāspēlē Te neiet krastā tās caurulītes ar balalaikām galā jo auklai ir jābūt vismaz 0.22 Vajdzētu Tev Zariņvalda rīkus apskatīties -exelenti sekuškām
gintsgg 28.01.12
Bumsi , 8 metru dziļumu es parādīšu 3 km attālumā no savas mājas .
urmaas 28.01.12
Dridzis,tā kā biku pa tāļu.
:DDD
bums 28.01.12
Labi pietiek- tēma un personāži ir izrunāti Gints ar Tevi norēķināsies Ardievas :DD
bums 28.01.12
Tu vēl pasaki ,ka biji uz Dridzi aizskrējis patestēt ;DD
bums 28.01.12
Zariņvaldi tiekamie tur Mēs arī piektdien vakarā startējam Zvani man uz otru telefonu Visu paņemšu lidz Tās sudavbenes klapēšu pirmdien tā ka sauja jau būs līdz Varēsi iespringt ;DD
gintsgg 28.01.12
Urmaas , kurš ir sesku zēns ?
Vēl viens jautājums . Tu to blitku sien auklai virsū , vai karini uz karabīnītes ar virpulīti ?
bums 28.01.12
Man tas vairs neintresē :DD
urmaas 28.01.12
p.s.
Tālāk neriskēju iet.Tur pat 10m dziļums.Tas ja nezināji.
:)))
Nākam nedēļ PEIPUSĀ....piekdien braucu.....
urmaas 28.01.12
Bumsi
Ķīsītī!!!
:DD
Vakarā ,braucot no metrapoles speishl iebraucu notestēt lielākā dziļumā.Tā kā ......
:)))
aspens 28.01.12
Ja nu tikai Alūksnē!!!
bums 28.01.12
Gint to Ikauņa sekuhu noliec maliņā -pārbaudīšu un notestēšu Viens jautājums kur pašlaik atrast 8 m dziļumu Ko?? :DD
gintsgg 28.01.12
Pats vainīgs ka tikai pāris reizes esi bijis , vai spēji saskaitīt cik reizes es esmu Tev piedāvājis ?
bums 28.01.12
Labi kungi atļaušos no Jūsu kompānijas ardievoties Jāiet čučāt rīt spraiga diena :DDD

urmaas 28.01.12
Bumsi
Tur jau tā štelle,ka pat 7-8m dziļumā metās aiz auklas.Jo seklāks jo biežāk.Ar visu iepakojumu nogādāšu pie Ginta.
Pārējiem aplamdirsējiem ,it īpaši sesku zēnam,mutes ciet.Izlasiet vispirms par ko gāja runa un tad žvankstiet.
:DDD
bums 28.01.12
Ja runājam par Daugavu tad pāris reizes esmu tur bijis -Terra nova :DD
gintsgg 28.01.12
Bumsi , jau pašā Daugavā nav universalisma , šļūzas vaļā , šļūzas ciet , straume uz vienu pusi , straume uz otro pusi , mēdz būt ka straumes vispār nav un sēdi kā dīķī .

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs