atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

bums 18.01.12
Pie vīlītes piekārtais āķis ir tā Hohmai Jābūt monoliti ielodētam 3 žuburim kur katra no āķa spicēm skatās uz savas šķautnes vidu Vīlei spēlē rotē un iet nost no āliņģa centra Rotācija ir horizontāla Ja to spēj sariktēt tad tas ir killers :DD
lacuks007 18.01.12
Bum! šodien saņēmu savu vārdadienas dāvanu! īstenība relikviju!
etviju! kas piederējusi manas pamātes vectevam!
lieta tāda ka vajadzetu viņu uzfrišinat vizuāli-uzpulēt un saremontet ataisamo mehanismu! trūkst bumbiņa ko piestiprina! varēsi izlīdzet? es Gintam atdošu!
http://content22-foto.inbox.lv/albums183074648/locans2/audi/2-12.jpg
http://content22-foto.inbox.lv/albums183074641/locans2/audi/1-12.jpg
http://content22-foto.inbox.lv/albums183074656/locans2/audi/3-10.jpg

tur iekšpuse ir kā prove 84 un 0ф...
ko tas nozīmē?

un cik tas maksās uzmet pm
drl- 18.01.12
Jez-up, jā, kā reiz par to bildi ir jautājums :)
spiiilis 18.01.12
Bums
es ar piesakos uz pāris vīlītēm,bija gana laba,,, Man reiz to uzdāvināja,bet-aizgāja kā pīrsings.Biju iebraucis LatvijasMetālā un vārds pa vārdam čalis no noliktavas teica ka tās esot viņa gara darbs,bet vairāk netaisot,jo mājnieki noprotestējuši un baigs čakars visu salodēt. Laižot lejā viņa horizontāli virpuļoja un mirdzēja- kapars ,misiņš un sudrabs(laikam melhiors)
jez_ups 18.01.12
drl!patin uz leju 17. janvāri, plkst 21:20! Pārējo neviens , laikam , mums neizpaudīs!
drl- 18.01.12
Tā vīle ir precīzi simetriska, vai arī nē?
jez_ups 18.01.12
krieviem ir teiciens - očeņ eļementarno- berjotsja- ļev....
aakkis 18.01.12
Paņem sašveicē trīs stienīšus kopā,un cik Tev tā darba apslīpēt!Vari pat plakni divkrāsainu dabūt.Jā,Tev jau nepatīk Tās šuves!!DD
bums 18.01.12
pašlaikarī cīnos ar izgatavošanas atvieglošanu :DD
jez_ups 18.01.12
Bums!Pagājušo ziemu, Omedu kāds puisis ar kļičku Smetana, (normāls džeks, bij savilcis pulka smukus asarus) ,pasauca mani aiz stūra un no pufaikas kabatas izvilka bļitku - trijstūra "vīlīti"- kurai katra šķautne bija savā krāsā, pie kam virsma šķautnei bija nedaudz ovāla- uz āru.Viņa teiktais - bija - ka nekā labāka līdz šim neesot zinātnieki izdomājuši!Tikai viena problēma - izgatavošana- ļoti maz esot amatnieku valstī, kas to prastu... Bums! Es piesakos uz 3 gb!
skutans 17.01.12
tā medīgā formiņa ir ļoti tuvu "vīlītei". (sidrabiņi)
skutans 17.01.12
bums, maybe varu palīdzēt ar materiālu sagatavēm formām tml. lietām ,tikai ko, cik utt.? ja kāda iesāpējusi tēma dod ziņu.
Zivinens 17.01.12
Bums novērtē šo puiku.
[/youtube]
bums 17.01.12
Tad jau būs daudz un dažādu mālējumu :DD
jeeska 17.01.12
Es Tev padošu ziņu, kad cīruļi sāks čiepstēt.:-)
Kaut kad pie Ginta iegriezīšos ar spolēm.:-)
bums 17.01.12
Melnie tagad ir skaisti brūni :DD
jeeska 17.01.12
Man interesē tas komplektiņš kur 4 dažādas krāsas:-) Melnais nepatika . Interesē 20g un 15-17g. Bet nav protams degoši.:-)
bums 17.01.12
Jeeska Tu kā akā skatījies šodien savācu no sudrabošanas Rīt būs pie Ginta 21 un 17 gr
Krāsojums tieši šis
orests 17.01.12
bums....Es taisiju sudraba blitkas un puleju ka spoguli,nu baigi smukas,ari veikala devu,bet pats priekss sevis nolaidu tikai ar smalko smilsspapiru.Asarim tomer labak patika nepuletas!
jeeska 17.01.12
Bums
Iskatās pēc smukiem auskariem...dāvana dāmai:-)
"Gribi no manis dāvanu-nepatīk...es jau sen par tādām ziemas bļitkām sapņoju...ar visiem āķīšiem:-)"
Varbūt sāc labāk normālos līdaku bleķus taisīt....ziemas tāpat nebūs. Interesē divi džentelmeņa komplekti:-)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs