atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

bums 17.01.12

Aļaskai viss ir kārtībā Jāuztaisa puansons nosaukumam un varēs laist uz ūdeņiem:DD
bums 17.01.12
Pašlaik mans sāpju bērns ir šis bļitkiņas Vīlītes

šausmīgi jācīnās ar formu Jāķer leņķu simtdaļas lai forma atdotu izštancēto sagatavi /nesprūstu/
bums 17.01.12
Skutan es RAKSTĪJU ,ka šada tipa bļitkas NEBŪVĒŠU bija piedāvājums taisīt pa fikso Atteicu Bļitkai jābūt kā brošai Lai pat skuķiem patiktu :DD
bums 17.01.12

Šodien ieguvu 5 mm ner tērauda caurulītes Būs pēc ši izmēra jāuzbūvē Ņerža ir neaizstājama Engurē :DD
Bilde no Fiona
skutans 17.01.12
līdzīgas 90to gadu daugavas cemmeriem... par to materiālu , formu , izmaksām varētu tad sarunāt jaunnedēļ, jā ? nu dikti medīga tā bļitkiņa...
bums 17.01.12

Šāda tipa bļitkas nekad nebūvēšu Organiski nepanesu -riebjas Tās ir tās kur viena puse ir no krāsainā metāla- otra alva Lai cik viņas arī medīgas nebūtu nespēju sevi pārvarēt :DDDD CL šat tad tādas parādās Kā izstrādājumi No coments :DD
skutans 17.01.12
paldies bums :) par tām formām tad sačekosimies, vēl jau biki ir laiks pierīgas ezeriem :)
aakkis 17.01.12
aakkis 17.01.12
Tā jau es biju iedomājies.
bums 17.01.12
Tā ir piramīda ar 4 šķautnēm
aakkis 17.01.12
Kas tā par prizmu?Tur jau prasās divi vāciņi(katrai pusei)piemetināt ,vai es kaut ko pārprotu.
bums 17.01.12
Prizmas formas sākums :DD vēļ vajadzīgs vāks un tad ir viis Tomēr bez3 daļīgas formas neiztikt

bums 17.01.12
Vēl cīnos ar formu Jānoved līdz apasalūtismam :DD
bums 17.01.12
skutans Jāsameklē otrs gultnis -griežas viegli tikai nepatīkam šņākoņa nākamnedēļ būs gultņi no SKF domāju ,ka tavai būs :))
jeeska 17.01.12
anapurkis
Pasņem parasto cepamo eļļu.
Kas Tev monofīlajai var salt? Spole var sasalt nevis aukla. Ja pītā tad savādāk.
Naits 17.01.12
tehlats- tirgo dažādus krāsainos metālus, var nopirkt arī atgriezumus un atrodas pie Dominas.
skutans 17.01.12
sveiks bums, neesi piebeidzis to spolīti ?:) kā ar tām jaunajām formām, solīji šonedēļ būšot (mazie sidrabiņi) ?
siluro 17.01.12
Naits
Kas tas Tehlats tāds par zvēru ?????????
bums 17.01.12
Sagataves ir ļoti labas nesalīdzināt ar friča silumīnu
Šeit pirktajam alumīnijam ir pavisam cita kvalitāte
Mēģināju pārbūvēt vācu formu -nepasēja svari.Šausmīgi trausls materiāls liekās ,ka klāt ir cinks Friča formas izmantoju kā šablonus :DD
bums 17.01.12
Nekas nav sarežģīts tikai vajag saprast ko un kā Tā ,ka pats tagad varēsi būvēt ko sirds vēlas :)) Par biezo alumīniju jāprasa Gintam Viņš bija nopircis cmuku gabalu Man vēl ir Bruša dotie aviācijas -ļoti labi,bet arī iet uz beigām :)) Vienīgais pareizās frēzes vajg

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs