Bums super meistars,bet ja kas nepatīk var rakstīt arī privāti.......
Naf problēmu asmens otrā pusē pārbaudīt, kaut ar vīli, uz zoba jau nemēģinās. Bums, man patīk Tava attieksme, reti pozitīvs cilvēks. Eh, kaut visi tā mācētu (:
Kā to saprast-otrā pusē pārbaudiju cietību???
Zivinen tik tizls es neesmu, vnk otrā pusē pārbaudīju cietību, vienam ok, bet otram švaki.
Es domāju ka nav asināts ar vīli vienk pārbaudīta cietība
atstāj savējos un paņem citus Es tūlīt startēju līdz viņam Paņemšu līdz šodien uzbūvētos Bez problēmām nomainu uz citiem Atstāšu Tev ar piezīmi Ikarusņikam :DD
Kurš tad asmeņus ar vīli asina :d
Var gadīties Iebrauc pie Ginta un samaini
Čau Bum. Nevarētu būt, ka tevis ražoto nažu ražošanas procesā ir iezadzies brāķītis? Konkrētāk rūdīšanas procesā, jo vienam nazim ar vīli prakstiski nevar izdarīt neko, bet otram no tā paša komplekta pucē stūrus nost takā prieks. Ko daram?
Nu tad manējais ir stipri līdzīgs tik spolīte bikiņ savādāka:)
Baltais Nu ko drīz uz Pjarnu :DD sikuha procesā :DD Nākam nedēl aizūtīšu paraugus Došu ziņu Tā eholota ručka arī Tevi gaida :dD
Spice izskatās no džerka kāta.
Žodziš pieķēros Tavām klāt -šī ir bez vainas Tikai profilakse un eļļošana :)) Stap citu šie 4 gultņu Šimaniem nav ne vainas Lēti un stingri

mans rīks :DD Kuram krāniņš garāks :DD

Aizstātais gultnis

Novīlētā ass

Vaina ir viena -apakšā ir konuss un gultnis nesēžās savā vietā
Ar savu spolīti sataisīju baigo kipišu,bet cepuri nost vīri visu notaisija fiksi.Aģents spoli savāks no Ginta pirmdien.Paldies.
Viņas ir pārklātas ar kaut kādu plastmasas kārtu(polimēriem ,vai ..),ne pa velti Ice reels!

šīs ar simpātiskas!
Āķi, bet viņas ir metāla, salā varētu būt problēma ar slapjas auklas piesalšanu