atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

skutans 10.01.12
bums ,tie sidrabiņi sezonai domāju nepietiks (3gab.) ,vai neuzņemtos kādu uztaisīt ,formiņa tāda parasta...
skutans 10.01.12
tās aakki ne upēm , ezera kuprīšiem:) parasti ar mormeni ja ne , tad vertikāls sidrabiņš 2-3,5cm.
bums 10.01.12
0.108 tur 1.190 kg Bez boldi tur Tāpēc arī rakstīju Auklas vainas dēļ pagājušo ziemas sezonu zivis netika zaudētas Breksis bija 1.8 kg
aakkis 10.01.12
Upē ar tādiem diegiem nav ko darīt,0.12mm jau ir riskanti-ja kāds sapals,vai ālants uzsēžas.Tādas zem 0.10 pat vimba ~0.6 kg.aiznesīs mānekli.Sportistiem tās ir pa pirmo!
skutans 10.01.12
katru ziemu ziemu eksperimentēju ,skatīsimies , paņēmu 0,078 un 0,087 . nu tik ledus vaina:)))
bums 10.01.12
Auklas nav lētas, bet ļoti labas Praktiski pagājušo ziemu aklas dēļ nevienu zivi nepazaudēju Šīs firmas auklas /mazos diametrus/Izmantoju jau 3 sezonu
Patīk tas ja rakst 0,102 Vai 0,82 tad tā arī ir
skutans 10.01.12
jā . šoziem būs jāiemēiģina ''milo'' auklas , neesi ''kreptonu'' provējis?
bums 10.01.12
Es kad ieraudzīju to pludiņu arī iedegos Izrādās ka večuks kurš kopj šos kustoņus piehaltūrē ar pludu būvēšanu Varbūt leģendas ,bet kur citur to joku raut ? Man patika viņa svars smagāks nekā spalva -minimāli jānogruzī
bums 10.01.12
Atstāji veikalā ? Rīt iebraukšu paņemšu
eduks 10.01.12
Bum, kruta, man acis kubā!!! :) Vienkārši trūkst vārdu...
Jāsāk laikam dikobrazi audzēt :)...
RedBull 10.01.12
Bums, biju tādā krāsā redzējis, tikai no balsas koka.
skutans 10.01.12
izskatās labi :) iemēiģināju spoliti , ir tomēr par štengru bums :(
bums 10.01.12
šodien dabūjās labs līņu pludiš gatavots no dikobrāza adatas/dzeloņcūka/ ļoti simpātisks šādā izpildījumā nebiju ievērojis
gintsgg 10.01.12
Arvis , urbis kaujas gatavībā gaida savu saimnieku .
GB57 10.01.12
Salasīju servisā mazu čupiņu ar šālēm. Būs brīvs mirklis ievedīšu pie Ginta.
Janciigais 10.01.12
Ja ir vajadzība, nogalē varētu paskatīties, vajadzētu būt kādai čupai ar MTZ-82 šālēm un KAMAZ, ja der no šiem? Man liekas ka no GAZ veidīgiem ar kas mētājas :)
aakkis 10.01.12
Ja Tev baigi nedeg tās šales,noteikti varu dabūt.Man ir veči,kuri ar motoriem darbojās,jo projām vecajās darbnīcās.Tur vells kaklu var nolauzt!Vakar biju Rīgā,nezinu kad braukšu-šonedēl,jaunnedēļ noteikti.
bums 10.01.12
Ārā nedabūsi jo tie parasti ir zem kloķenēm -jānoārda viss dzinējs Vienīgi vecajās meh darbnīcās ,ja kaut kur ir aizķēries Der arī pašas šāles /babitu nokausēšu nost
lacuks007 10.01.12
a nu tad ne ātrak kā februārī braukšu uz laukiem varu painteresēties. tur vecie traķi daudz!
bums 10.01.12
B13 B83 markai nav nozīmes Lieto gultņu pamatnes izveidei /vecos traktoru u.c motoros/

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs