Matēriju savācu No manis pienākās
Lētāk viņam iznāktu jaunu spoli nopirkt,nekā to Daiwu restaurēt!Vienīgi Tev pašam tā sirdslieta!
zogs kad esi taj pusē piezvani man Varētu būt ,ka satiekamies :))
Neiedziļinājos šā gadījuma vēsturē ,bet ja nemaldos zivs bija sagūstīta :)
Tad jau aukla izrādās nenostrādāja=tinkš!!D
Vaininiece spoles salaušanā bija negaidīti liela karpa :DD
Tas Daiwas īpašnieks uz pārāk lielām zivīm iet! Lielām zivīm jau vajag kārtīgu tinēju!!DD Izskatās,ka pilnīgi pretēji tā spole pie kāta ir bijusi,ar kaseti uz sevi.Ja tā var nolauzt.Vai sieva pa muguru klopējusi!!DD
Sveiks! Sūtījums šodien ,rīt vai parīt ieceļos pie Ginta.... Atkarībā no viņa esamības uz vietas. Ja pats esi lielpilsētā šajās dienās, padod zināt, es a tur kaut kur ganīšos....
Nomainīju vienu no centr ass gultniem Tas bija trobeles vaininieks Kad iesi pēc spoles pārbaudi gaitu ja tā liksies nedaudz par stingru spoli no veikala neņem ,būs jāmain arī otrs .kaut arī troksni netaisa.Man arī ir šāda tipa spolīte tika šekspīrs 1:1 ar Tavējo arī bija problēma ar gultni .:DD Iekšu iztīrīju un saeļļoju
čau bums ,ceru ka manējā nav tik skumjā stāvoklī kā tā daiwa.
jaa, peec visa spriezhot shodien ar... :D
Tas Gintam jāprasa viš gandrīz katru nakti sēž uz ļurbām :DDD
Chau koleegji veedzeljnieki un citu zivju spechuki! juusu domas par eesmu veedzeleem izmantot lashu fileju jeb lashu paveederes, kaa arii juusu domas par renjgju liemenjiem taam pashaam veedzeleem?
Kamēr top matricas jāremontē spoļi ši bēdu ieleja ir Daiwa :DD

Gint labs!!!!!!!! :D ak dies neko nevar zināt kas notiek tepat Latgales ezeros! kur nu vēl Ziedrija!
vispār tam ir cits topiks!
kaut gan te visi ir vienādi....
Sludinājumi ir laba lieta! :) tikai nelaime viena-vari salikt tur pašu velnu..... paltusu copi utt... :D
gribās jau dzirdēt kolēģu-makšķernieku pieredzi, ne uzņēmēju!
Tas nav uzbrauciens sludinājumu ievietotājiem!! sākumā ar skepsi uz Peipi arī skatījos, bet tagad jau visus paziņas esmu uz turieni sakūdijis, bet ledus ta ņaf.....
kalvio
Paskaties tepat sludinājumos.