atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

aakkis 03.01.12
Bums!;Tu uz pasaules galu neceri!Man bija tāds paziņa,tas sievai vienmēr teica...:ti na treķuju mirovuju vainu neraščitivai!DD
maksi 03.01.12
Materials jau gāida :))
bums 03.01.12
Paldies par uzmanību Darbi sauc Līdz pasaules galam šis tas vēl jāpadara :DDDDDDDDDD
bums 03.01.12
Varat ticēt droši no Peipusa krieviem labas un stilīgas mantiņas ir dabūt grūti Neiet runa par netā izrādītajām bļitku formām - No jebkuras pat vislabākās fotogrāfijas uzbūvēt labu kopiju ir ļoti grūti-laimes spēle un pieredze Ja nevari noteikt leņķus un izsvarojumu var pat nepūlēties Vienīgā iespēja tad ir metodom tika Jāuzbūvē 5-10 līdzīgas un jāmēģina Tā kura strādā arī ir jāpavairo pārējās uz miskasti -bez žēlastības ,lai nemaitā gaisu :DD
bums 03.01.12
Vēl ir 6 bļitkas kurau formas ir jāuztaisa Vienkārši copmaņi kaut kur kaut kad bija nopirkuši -strādā ļoti labi ,bet vairs nav dabūnamas iegādei Tad arī jācenšas viņu klonus atdzīvināt -lai dzīvo un ķer zivis turpmāk./parasti tas notiek ar pēdējo saglabāto bļitku/pārējās jau sen ir līdaku zobos :DD
bums 03.01.12
Pats zini Maksi pats ,pats krutākai nekad nebūs CL slejās :DDD
bums 03.01.12
Galvenais ir biezo serdeņu sagataves Spārniem man štance jau ir procesā Negribas būvēt izciršanas formu -dārgi un nav vitāli nepieciešams ir citi veidi ,kā to visu ar glanci var saveidot ;DD
bums 03.01.12
Tā ka jāgriež vien Tev būs tās pirmsštancēšanas sagataves ;)) Laikam vieglāk man būs Tev iedot sagatavi pārējo jau izpīpēsi pats :))
maksi 03.01.12
Pēc pēdējas bildes var saprast kam pieder šīs bļitkas :))...
bums 02.01.12
Valdi kā soliju visas ir noblieztas To kuru biju notīrījis -domādams ka tas būs kapars beigās izrādījās ,ka apakšā tā ir no misiņa Nācaš būbvēt no jauna
bums 02.01.12

Elektrods paraktiski noformēts pilnībā Vēl tikai ar sudrabu jāpielodē kāja .............
bums 02.01.12
Nu tad varēsi atdot atslēgu
bums 02.01.12

Sudraba nagliņa 9 gr Speciāli netaisīju spoguļa glanci
Atstāju lējuma vilnīšus
gintsgg 02.01.12
Bums , slēdzeni man nav jāatdod , man ir jāatdod pašu atslēgu .
bums 02.01.12

Tiem pie kuriem ir nonākuši šie šatli PM paskaidrošu kas ir jāizdara ar bļitku ,lai viņas spēle paliktu vēl labāka un ar jebkādu āķu stiprinājumu :DD
bums 02.01.12

Pēc visiem testiem un pārbaudēm nācu pie secinājuma ,ka šī nošpikotā no Narvas krieviem strādā vis labāk
bums 02.01.12
Zinot ,ka Gints tūlīt bļaus par slēdzeni ieliku foto Pašu slēdzeni rīt varēsi atdot Urmasam

bums 02.01.12
Gint makšķerīti sataisīju

Iesaku tiem kuri ķer ar makšķerīti bez riņķiem /aukla iet pa vidu spicītei/Lai ātri un ērti izvērtu auklu cauri spicītes vidum izmantoju ģitāras stīgu /1. vistievāko/
Pēc tam to vasārā var izmantot par šiku pavadu materiālu.:DD
aakkis 02.01.12
Pat uz gramiem viņi sākuši šmaukt-kur vēl uz cenu un pārējo!!
bums 02.01.12
Šādu pašu testu veicu ar 22 gramigo Ar un bez āķiem
Tā ka tie gramu ķeršana ir stingri nosacīta :DD

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs