atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

Dzeerve 25.12.11
nu jā, es vnk izlēju 2pusīgo formu, sanāk smukāk - bet jāizdomā kurā pusē izvīlēt coķi svinam...
bums 25.12.11
Zariņvaldi Boris gatavs Būs smus sarkans :DD Naži arī
Vienu no bļitkām arī varēsi paņemt matricas uzbūvēju

Pirmdien pielabošu šķautnes un uz kodināšanu prom ;DD
bums 25.12.11

Var arī uzbūvēt vienkāršāk ar 3 šķautnēm
bums 25.12.11

Vari uzbūvēt šādu Tad nebūs jautājumu pa kurieni liet Tā ir mana pirmā piramīdas forma Pašlaik jau ir cita -rūpnieciskāka :DD
bums 25.12.11
Tas ir pilnīgi vienalga ,jo pati forma labi sdala svinu
Man lietnis ir tieši pa vidu vienai no šķautnām
Dzeerve 25.12.11
bums, PA kuru galu pirmadīas svinu formām tiek liets iekšā svins?
ziks 25.12.11
Bums ! Priecīgus Ziemassvētkus, man vienmēr simpatizē radoši cilvēki un liels prieks ka Tu dalies ar citiem tautiešiem. kamēr būs tādi vīri, mūsu tauta nezudīs. Ja cilvēks grib radīt savām rokām skaistas un noderīgas lietas ,viņa vārds rakstāms ar lielo burtu . Lai Tev veicās arī turpmākā daiļradē!
bums 24.12.11
3 ls
Robchiks 24.12.11
Sveiks!
Prieciigus sveetkus!
Cik izmaksaa Moras urbim uzasinaat asmenjus?
bums 24.12.11
Man palaimējās dubultīgi jo vēl nopirku visus profisionālos virtuves katlus un paletes -jocīgākais ka tie visi bija jauni :)) Iznāca laba dāvana ziemas svētkos .
bums 24.12.11
Vannītei jābūt dubult dibenam lai nepiedeg Ar lielām grūtībām sanāca iegādāties Viens āksts bija nodevis lūžņos Laikam nozadzis -profisionāla ļoti labi iznāk visa veida šmoris/spundēta līdaka u.t.t/lielums atļauj Garums ir 80 cm
bums 24.12.11
Tev tāpat :)) priecīgus saulgriežus
jez_ups 24.12.11
Bums!Visi pričendāļi un kolovarots man rokās!Perfekts darbs!Paldies!Lai Jums jauki Ziemassvētki!
aakkis 24.12.11
Nekārdini,tāda vanna,uz divi riņķi!!!
bums 24.12.11
Ziemas Svētki ir nēģu ēšanas laiks Labu apetīti un lai visiem pilni galdi ;DD
aakkis 23.12.11
bums 23.12.11
Vienīgais paradoks ka šosezonas pašā sākumā man pirmā Rapala bija jāasina tieši melnā galva -Pēc man skatījuma galva bija laba asa -cilvēks teica ,ka neņem Nācās pārasināt .Tāda jokaina sajūta izveidojās apmēram kā ar Aseri nažiem it kā asi bet najem :DD /par galvu tiešām neko sliktu nevaru teikt vienkārši man ir poverī ja vajag tad uzasināšu :DD
bums 23.12.11
Vai tad Latvijā viņi ir ?
aakkis 23.12.11
Tas sarkanais jau pavisam pa normālu cenu!
bums 23.12.11
Zariņvaldi uzbūvēju 2 dažādus elektrodus tā ka būs 2 dažādi izmēri

Vēl nedaudz jāiepravī šķautnes un locījums
Tad uz eroziju pa fiksam prom Vēl šogad jāpaspēj uzklapēt to Amerikosu brīnumu :DDD

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs