atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

bums 24.12.11
Tev tāpat :)) priecīgus saulgriežus
jez_ups 24.12.11
Bums!Visi pričendāļi un kolovarots man rokās!Perfekts darbs!Paldies!Lai Jums jauki Ziemassvētki!
aakkis 24.12.11
Nekārdini,tāda vanna,uz divi riņķi!!!
bums 24.12.11
Ziemas Svētki ir nēģu ēšanas laiks Labu apetīti un lai visiem pilni galdi ;DD
aakkis 23.12.11
bums 23.12.11
Vienīgais paradoks ka šosezonas pašā sākumā man pirmā Rapala bija jāasina tieši melnā galva -Pēc man skatījuma galva bija laba asa -cilvēks teica ,ka neņem Nācās pārasināt .Tāda jokaina sajūta izveidojās apmēram kā ar Aseri nažiem it kā asi bet najem :DD /par galvu tiešām neko sliktu nevaru teikt vienkārši man ir poverī ja vajag tad uzasināšu :DD
bums 23.12.11
Vai tad Latvijā viņi ir ?
aakkis 23.12.11
Tas sarkanais jau pavisam pa normālu cenu!
bums 23.12.11
Zariņvaldi uzbūvēju 2 dažādus elektrodus tā ka būs 2 dažādi izmēri

Vēl nedaudz jāiepravī šķautnes un locījums
Tad uz eroziju pa fiksam prom Vēl šogad jāpaspēj uzklapēt to Amerikosu brīnumu :DDD
bums 23.12.11

Viss komplekts aizceļoja uz Cēsīm +bonuss/ziemas svētku/
bums 23.12.11
Kungi naži būs Tikko no virpotavas savācu sagataves Tālāk jau viss atkarīgs no manis :DD
bums 23.12.11
Zin pat uz štuci nepateikšu ,jo esmu asinājis gan sarkanās gan melnās galvas un atšķirību nejutu Vienīgais ,ka ir viedoklis /varbūt nepareizs/ ka sarkanie šneki ir ķīnietim zaļie Somiem -muļķības Praktiski 3 gadu asinot Rapalu vēl neesmu saskāries ar nekvalitatīvām galvām Vienīgais ko varu teikt ,ka Normark galvu materiāls šķita cietāks
BBGatis 23.12.11
bums, neliels jautājums uz aizbēršanos - vai esi informēts, ar ko atšķirsies Rapala zaļais boris no sarkanā saldūdenim domātā. Vai nebūs atšķirības urbšanas kvalitātē un ātrumā, vai arī atšķirība būs tikai metālā?
:) Tā jau būs jādara, varbūt pēc procesa arī pēkšņi ledus parādās:))
jez_ups 23.12.11
copenavdrope!...zāle nu gan neuzdzen grūtsirdību...Pamēģini!
Bums,paldies!Gaidīšu paku atnākam.Nezin tik kad varēs izmēģināt...Šitā zaļā zāle Ziemsvētkos uzdzen grūtsirdību :(
bums 23.12.11
copenavdrope Paciņa pastā ar visu Ziemassvētku bonusu :DD Priecīgus ziemas svētkus un Ne asakas :DD
siluro 22.12.11
bums;
par izmēriem versija, kas mani interesētu;
pamatsvins40 x 18 x ( biezums, kas nepieciešms konkrētam barotavas svaram) mm
ausis 20 x 15 x 1,5 mm
re kur vēl viena versija, kas arī nav peļama absolūti universāla, piekš visa kalibra barotavām

izmēri;
pamatsvins 30 x 17 x 9 mm( malas slīpas)
ausis 30 x 10 x 1,5 =40 gr.
Nu tur jāskatās, kuru versiju vieglāk uztaisīt, ja problēma ar to 20 gr. tad jāsāk no 30 - 60 gr. Nu k-kā tā :))))))
piegaujas 22.12.11
Skaidrs Bums.
gintsgg 22.12.11
Bumsi , tādu formiņu man arī vajadzēs .

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs