atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

bums 22.12.11
piegaujas Tas domāts ir šaj lietai
gintsgg 22.12.11
Es jau varētu gaidīt , bet Urmaasam viņu vajag .
bums 22.12.11
Man jau viņa bija gatava pirms 2 ned Varu iedot vīli un pa vakariem izvīlēsi :DD VIEGLĀK UN ĀTRĀK IR UZMEISTEROT 2 FORMAS NEKĀ VIENU TAVU ACLĀGU :DD
gintsgg 22.12.11
To jau Tu teici pirms nedēļas .
bums 22.12.11
Sagatavi jau uztaisīju jāfrēzē ārā gropes
gintsgg 22.12.11
Bumsi , taisi atslēgu , citādi Urmaas mani noēdīs .
siluro 22.12.11
iešu pamērīt, kas pie kā , pēc brīza iemetīšu te k-ko
siluro 22.12.11
bums
tieši tas kas vajadzīgs :)))))))))
piegaujas 22.12.11
bums,kam ir domāta šī svaru forma.
bums 22.12.11
siluro man svaru smagumi nederēs Atsūti
kadiem jābūt svinu izmēriem /respektīvi barotavas garums un svina biezums / Ausu tiesu pats pielikšu klāt
bums 22.12.11

Frēzi salaboju pirmā barotavu svaru forma gatava /pasūtītā
gintsgg 22.12.11
Bumsi , nažus man arī vajag kādus 10 komplektus , vēlams vēl šodien .
bums 22.12.11
zans Boru ir neliela čupiņa ielekusi Rīt ķeršos klāt jo nebija no virpinieka saņemtas nažu sagataves :DD
gintsgg 22.12.11
Pagaidām vēl ir no visa pa bišķam palicis , no tā kas bildē redzams .
bucis 22.12.11
to gintsgg
interesē tie buma loriņi kas pie Tevīm-barotavas un atsitēji
ja šodien šeit esi tad uzraksti kas ir vēl palicis(ne katru dienu tieku pie kompja), ja nē tad rītā zvanīšu-numuru jau norakstīju))
zans 22.12.11
Sveiks Bum kādā stadijā Bernaulas urbis, kam savienojums jāremontē un sfēriskie naži jāliek, kad aptuveni var gaidīt? Pie ginta atstāju piektdien.
jegogo 21.12.11
Šodien uztaisīju tefteļus no līdakas pēc Buma receptes. Sanāca garšīgi. Tikai ņo iekšpuses tie tefteļi bija gaiši,domāju,ka būs piesūkušies ar tomātu mērci arī no iekšas,bet nekā. Nu bet bija garšīgi. Paldies par recepti!
lacuks007 21.12.11
Bum es ievedīšu kkad tuvākajās dienās vienu pavecu ļeningradieti! atradu šķūnī! apskaties vai ir vērts labot! naži tev ir ko uzlikt?
un cik tas kopā?un vienu pavecu shimano kam uz atpakaļu bremze nešancē pēc manām līkajām rokām :D tā ir ka sadzeras čāgu un kko dara :D
Par tām pārējam nedeg tu vari orģinālus paturēt cik tev vajaga procesam tas ir bez steigas...
Man prieks ka lauku vitamīni smeķē...
bums 21.12.11
Valdi jau brigādi ar večiem sarunāju viss līdz pirmdienas vakaram ,,jānospiež '' Faktisi nolēmu ,ka visas nokopēšu gumijā un pēc tam lēnā garā matricai elektrodus uztaisīšu .Pirmo būvēšu ,kuru solīju Tev uzklapēt sagatavēs ;))

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs