atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

antonsb 20.12.11
bums!
cik bus jamaksa par remontu?
bums 20.12.11
Lūzusi pedere nomainīju uz citu
antonsb 20.12.11
bums
ok!kas pa vainu bija tai spolei?sodien vai rit vares iet pakal?paldies!
bums 19.12.11
antonsb Spole gatava ;)) Rīt jāsaeļļo Varbūt pēcpusdien ievedīšu Bruņiniekos
bums 19.12.11
Šodien skatīšu vakarā būs atbilde :))
antonsb 19.12.11
Bums
ka iet ar sarkano Mistral-Galaxy kuru savaci no Bruninieku?
bums 18.12.11
Tas ir pipec :DDDDDDD Uz Angliju varēja turp un atpakaļ pa to laiku aiziet
artiss 18.12.11
Bumi.. Vakar saņemta tava paciņa :) Tikai tagad.. :) Bambāļi jau nu dikti kolosāli izskatoties :))) Paldies Tev ;) (d)
bums 18.12.11
SSā ir šāda reklāma -mana
Asina jebkuras modifikācijas ledus urbju asmeņus Mora Rapala Barnaul Izgatavo nažus Krievijā ražotiem ledus urbjiem, kā arī Mora spiralen asmeņus
Asmeņus var nodot
1. Vienības gatve 81 tel 2 6 3 6 2 7 6 7 Veikals,Crabis''
2. Dzirciema iela 70 Veikals Crabis 2 6 3 6 2 7 6 7
3. Bruņinieku iela 43 Veikals MIlo 2 2 0 6 1 1 8 1
4 Jūrmala veikals Kazaraga 6 7 7 3 7 8 1 7
5 vieta pie Spices Gints 29111932
6.Var arī man personīgi : 20335530
Cena atkarīga no bora modeļa
bums 18.12.11
Laikam pie Ginta būs visiem tā ērtākā un lētākā vieta :DD
gintsgg 18.12.11
Piezvani izstāstīšu . t . 29111932
copers 18.12.11
Sveiks! Kur to Gintu atrast?
bums 18.12.11
Nēģus saldēt nedrīkst -parastā veidā .tie paliek rūgti/ ir veids ,kā to var izdarīt Es tā daru un viss ir kārtībā.
Iepriekšējā rakstā jau nēģu saglabāšanas rezepti devu :DD lasi uzmanigi
bums 18.12.11
Atkārtoju gribētājiem Sfēriskie naži krievu boriem ātrāk par otrdienu nebūs -jāievēro tehnoloģiskais process :DD
maratt 18.12.11
Bums.Tu minēji saldēt nēģus! Daudzi man apgalvo, ka to darīt nedrīkst,paliekot rūgti. Kā tad tur īsti ir? Vienīgais ko izdomāju,ka rūgtums varētu būt no galvas vai iekšām,tad varbūt pirms saldēšanas tīrīt?
bums 18.12.11
bums 18.12.11
Gatavs Es sāku :DD priecīgu Adventu un drīzo gavēņa noslēgumu :DDD
bums 18.12.11
visas zivis jācenžas glabāt atsevišķā saldētavā .Glabāšanu saudz ,,mantelī,, Kādreiz par to biju rakstījis,bet atkārtošos
Personīgi man ir 2 saldētavas -gulošās ar augšējiem vākiem ,ķa pūralādes ,viena no Elektrolux otra izbijusi saldējumu vitrīna /kaut kur nokumuņizdīta/
Vasarā noķertās zivis -kuras nebija vajadzības izlietot pārtikā /tiek notīrītas izfilētas un ieliktas saldētavā /porcijās pa 1-2 kg pakās/-18-20*C
otā dienā izņem ārā no saldētavas un iemērc ūdenī uz 1-2 min un atkal ieliek saldētavā Uz zivs izveidojas ledus kārtiņa ko sauc par ,,manteli''Šajā gadījumā zivs sala iedarbībā neizžūst .Zivis ar mīkstāku gaļu Vēdzele sams nēģis zutis -neteiksim mīkstāku ,bet maigāku.Uzglabājas izmantotās tetrapakas kārbās,Fileju vai veselu zivi ielieku pakā un kad paka pilna tās saturu pārleju ar ūdeni /lietoju vārītu bez mikroorganismu klātbūtnes /Lieku saldētavā Glabājas pie -18*C neierobežotu laiku
Kad veicu revīziju atradu zušu paku 3 gadus glabātu -nokūpināju -exelenti :DD Žēl ka atradu šogad tā man ļoti būtu noderējusi /zušu šogad nebija/
Tonis 18.12.11
A ja to lasi griezīšu 5*7cm,ta nebūs riktīgi?Viss, skrienu kaut ko uzšmorēt...
bums 18.12.11
Pareizi jau ir Pavāri nekad neliek ēdienu bildes sagatavošanas stadījā -finišā ar ornamentiem cita pote :DD Nākamā bilde būs jau gatavā veidā :DD Ar zaļumiem un 150 gr kadiķa šņabīša

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs