Bums
tai mistral spolei locins ir lufte!un ja vari tad ludzu apskaties kas ieksa ar daras!itka vis ok liekas bet mazums kas!
PM aizgāja ar visu Ķenci :DDD
Nu tad manā mājā sēras , dzimeni būs jāsvin ar kaut kādu dranķību , skumji .
Visi Ķenči apmiruši :DDDDDDD
Bumsi , man vajag lielo , lustīgo draugu .
šodien atlaidināju boru nažu sagataves Pašlaik dziest mufelītī/Paldies Normim par izgādāto krāsniņu/Rīt uz virpošanu un laikam termiņos iekļaušos -kā biju minējis -otrdiena :))
Vēl pa starpiņu sanāca vienu ,,ļadus duri''sapravīt :DD
Galvenais ka kadiķa boze -būs laimīga :DD

šodien asinot šo pilnīgi jauno nazi no Biltemas biju maķenīt izbrīnīts /pirkts zviedrijā-negriež/bet pēc asinājuma ķinizeris Viņiem ir viena nelaime -nav potes :DDD

Tadad viš jems ar garantiju :DD

salmo asinājums
Un pēc remonta :DDDD šogad vairs nelamāšos Jo naf jēga :DD

Kāta spicīte
Bumsi , ir sakrājusies viena kaudze ar urbjiem un ir viena paciņa ļoti smukā iepakojumā . Es nezinu kas tur iekšā un tas nav svarīgi , galvenais ka iepakojums smuks , bet gribēju pajautāt , vai to paciņu Tev dikti vajag , varbūt es varu viņu sievai uz Ziemassvētkiem uzdāvināt ?
Būs būs nākamjā sezonā :D Vai arī aiz polārā loka :D
Būs sals jo pieprasījums pēc nažiem ir makten audzis -nespēju ;DDDD
fish1 nažus uzasināju Vēl tikai ļeņingradietim jāuzbūvē ātrāk par otrdienu nepaspēšu jo beigušās sagataves Ceru ,ka brīvdienās savirpošu un nofrēzēšu pirmdien otrdien atliks norūdīt un uzasināt
Par cik Gints mēģina kaut ko piemānīt Daugavā tad es ātrāk par pirmdienu neko Bumam nenodošu uz labošanu :D un remontējamie spoļu krājumi jau iet uz beigām :D
Bum
vakar ievedu spoli Bruninieku Mistral gaxy sarkana krasa!