atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

bums 14.12.11
Ir-vara vitriols :))
aakkis 14.12.11
bums;Tev ir ..медный купорос?
bums 14.12.11
fish1 Tie mazie Morīši ir pajemti un nopētīti 2 komplekti ir asināti vai nu Salmo vai Mikado Ar tiem būs jāpacīnās viens komplekts orģinālais asinājums :) ar to būs atpūta ;DDD
bums 14.12.11
siluro Spoles Bruņiniekos -kārtībā Shimanam 2500 ir neliela roktura lufte .bet es ar to nesāku cīnīties -pagaidām tā ir normas robežās.
bums 14.12.11
Micuk spoles kārtībā Tikai norunāsim tā- nenes citur -es viņas jau esmu iepazinis ,jo tā baltā Shimana stradic bija,tā savākta ,ka pats velns galvu izmežģīs :DD Atpakaļgaitas bloķis bija uz robežas labi, ka nebiji darījis neko ar spēku Centr gultni arī nācās nomainīt Tagad visa mantība atrodās pie Ginta
aakkis 14.12.11
Kad pievieno,tad bilde pati automātiski pieņem atļautos izmērus!
fish 13.12.11
eu, iemāciet kāds beidzot sekretutkai bildes samazināt pirms ievietošanas...
usurs 13.12.11
antonsb...
nav tāda posta no tevis ,kur tu nebūtu ,tipa ,kļūdījies...
gintsgg 13.12.11
Vairi , šodien ļohkim dviženijiem ruki , 50 gabaliem to kāju pataisīju īsāku , Cik Tu taisījies viņus pirkt ? Rītā varu vēl kādiem 100 gb . saīsināt .
antonsb 13.12.11
usurs
kam negadas kludities!?
usurs 13.12.11
antonsb...
...tu ,bļin ,esi viens no tiem ,kas nav gājis skolā...
...-alusknes ez.-( citāts )...
...un tā nav steiga ,kā citi saka-tā ir necieņa pret citiem...
antonsb 13.12.11
alusknes ezera varbut bus jau nakamnedel sals!!!!!
fish1 13.12.11
2 micuks
Būs gan!
micuks 13.12.11
Nebūs jums ledus nebūs jo es taču sagribēju uzkāpt uz ledus pēc ilgiem laikiem un sapirkos visādas bļitkiņas. Tas saucās zakon podlosti :D
fish1 13.12.11
Sorryyyyyy visiem ziemas copes džekiem!
Ziemas nebija tikai tāpēc ,ka nepaguvu nodot Bumša kungam savus un bračkas bora zobus asināšanai!Lūdzu visus piedodiet!Rītu vedīšu pie Ginta.Tā ka gaidiet salu uz svētkiem - āmen!
bums 13.12.11
izlasīju un atbildēju :))
antonsb 13.12.11
bums
izlasi PM
aakkis 13.12.11
bums;būtu ledus-tad es pie tās naglu kastes nesēdētu.Pat vaļējā ūdenī nav kur iemērkt-vieni dubļi!
divrocis 13.12.11
Panhem ar liimi apsmeeree un pielipini trusha vai citu dabingu. Jautaa par to mushinhniekiem !
bums 13.12.11
Nu vismaz esmu panācis to ,ka lapa paliek intresantāka tīri tehniski Jaunrade -laba pakaļdarināšana Kustība un funktieris tās būs tās galvenās idejas ,nevis tukša mudēšana un krāniņošanās ....:DDD veiksmi meklējumos

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs