alusknes ezera varbut bus jau nakamnedel sals!!!!!
Nebūs jums ledus nebūs jo es taču sagribēju uzkāpt uz ledus pēc ilgiem laikiem un sapirkos visādas bļitkiņas. Tas saucās zakon podlosti :D
Sorryyyyyy visiem ziemas copes džekiem!
Ziemas nebija tikai tāpēc ,ka nepaguvu nodot Bumša kungam savus un bračkas bora zobus asināšanai!Lūdzu visus piedodiet!Rītu vedīšu pie Ginta.Tā ka gaidiet salu uz svētkiem - āmen!
izlasīju un atbildēju :))
bums;būtu ledus-tad es pie tās naglu kastes nesēdētu.Pat vaļējā ūdenī nav kur iemērkt-vieni dubļi!
Panhem ar liimi apsmeeree un pielipini trusha vai citu dabingu. Jautaa par to mushinhniekiem !
Nu vismaz esmu panācis to ,ka lapa paliek intresantāka tīri tehniski Jaunrade -laba pakaļdarināšana Kustība un funktieris tās būs tās galvenās idejas ,nevis tukša mudēšana un krāniņošanās ....:DDD veiksmi meklējumos
knaks Viss ir gatavs Pacentīšos lidz 15:00 nosūtīt
Labi -Apnika :DD Rīt jārukā
Toni , man ir daži Buma šūpiņi bez logo , tie skaitās ekskluzīvs un iet pa trīskāršu cenu , kamēr Bumsis neuzsita virsū savu zieģeli , Tev ir iespēja iegādāties ekskluzīvu barotavu .
Nu re,konkurencē sāk izkristalizēties patiesās vērtības....
Vairi , speciāli priekš Tevis varu saīsināt tik , cik pateiksi .
Šo uzbūvēju es .

Eu Gint,vai bez logo varēs lētāk nekā Bumsim sarunāt?
Gint, vai tomēr atsperes kājā nav drusku pa garu????
Jaunie atsitēji .

Uz svina var tikai vajag noslīpēt platformiņu un tad uzsist.Vai arī jau lējuma formā izveidot logo -vienkārši pāris kustības ar štīheli un gatavs :))