Kuņa ar pikstiem Ir speciāli smāķi ar ko visu dabū nost + sākot darbu /jo ar cimdiem nevar/ ir smēre kura pasargā rokas .Pēc tam atliek tikai visu nomazgāt.Šis tas jau nu paliek gan uz tiem knaķiem:DDD
Bums, pazzeelo savus pirkstus.
P.S Blasskkee Courvoisier VSOP iepildiits, paaris vizulli iipassi sakkuuneeti ar ko iipassu, ta jau maniis kaa riitdienas lielajaa veejaa ies.
Labi -Pirmdien pateikšu cik no katra svara sanāks ;))
Un uz 18g sudrabotām arī.
Uz 23g misiņa krāsā, un dažām sudrabotām es labprāt pieteiktos.
Vēl nezinu kas galā sanāks pašlaik no 18-23
Bums mailēm ir kāds svars?
Kāpēc nevari?:-)
Tev tak tik daudz ejošas mantas...iekļauj tās, izdomā jaunu...aiziet(daudz pasūta preci) atkal ieliec (pārbaudi forumā-netrūkst sūtītāju un kritizētāju)). Neit-neliec.
Pašam arī vieglāk būs...paliksi pie ejošās preces.
Es nevaru uztaisīt katalogu ,jo katru dienu top kaut kas jauns un savādāks
Bums
Viss ko Tu taisi ir Super...
Ustaisi vienreiz savu mini KATALOGU...nu nevar saprast ko Tu taisi...atvaino, tas šoreiz ir uzbrauciens:-)
Uztaisi failu, bildi un nummuru un izsūti gribētājiem:-).

Peipusa ,,Nagliņa,, -Gvozdik ;DDD

Pilnmetāla sudrabs 12 gr

šodienas cepiens -Jau paliek vieglāk Viss iekavētais
/pārvākšanās kavējumi/ iet mazumā Drīz būs pie Ginta jauni modeļi Vēl uzklapēju 40 misiņa mailes Pirmdien sudrabošana Uz nāk .nedēļas beigām būs dabonami Krāsojums būs šis

Rīt paziņa startē uz Valmieru ja kādam ir kāda vajadzība rakstiet, jo šis tas ir gatavs un varu aizsūtīt :))
Bumsi, tev arī beidzot bija uznākusi dzivēs caureja :_))))) It sevišķi tā izcēlās klipā par Arizonas 66 ceļu!!
A klips ta super!!
Vakar bija dēlam dzimšanas diena -tāpēc arī dvēseliskas pārdomas sanāca :))
xoct ,,Absolutely correct Judgement" /Bums/:DDD
Vairis30 > Lai Meistari ķīlē bļitkas , jo vairāk , jo labāk ... :) !!!
Tāpat šo un citu formu pirmsākumi meklējami pavisam citur , par to kam pieder autor tiesības , sen jau vēstures pagātnē izsķidis... :DD !!!
"The Blues ain't nothing but a good man feeling bad. ..... Crow Jane (Skip James)
Bums
Manai eksistēšanai sāk aptrūkties dzīvinošā eleiksīra! Laika vairs nav atlicis daudz...