Es viņam likšu motoru klāt Vajag tikai reduktoru uzmeisterot
Āķi Tu nesmīni tas SIenāzis ir stiprs puika ...
Ar to kreisajā pusē laukos metrīgās akas urbj.
P.S.
O bet ja Peipusā martā plaudis virs 3 kg, tad tas verķis ir zelta vērts!
Sienāzim jau noteikti tas labajā pusē pieslietas!!DDD
Bums !A manējais ar oša rokturiem - priekšplānā- paldies!

Pirmie saliņi Un......:DDDDD
vsjo, 5dienas vakara restac vajadziigs koordinaacijas sisteemai ..
viss otraadi ne ctrl+c, bet ctrl+v :)
ugu, Vairis :) pamaniiju tikai peec tam, 2x uzsitu ctrl+c i uvsjo..
Ilmār, tu aizmirsi beigās ielikt šo /, tobiš [/img]

Brālīt tu esi īst dzeijnieks, a mošk zveinieks?! :D
Man par šnabīti patīk tas joks : Kas notiktu ar Krieviju ja pēkšņi tur beigtos šnabis ? Par cik pasaulē valda nezūdamības likums - nekas nerodas un nepazūd - šnabis noteikti kaut kur uzradīsies UN, tur kur viņš uzradīsies - tur būs Krievija ! :)
Paldies par info :) Gultņiem iespiedu sezonas sākumā Balzer smēri (makšķerveikalos ap 1 Ls cena-15gr) - klāt kaut kādi sveķi - baigi labi turās gultņos :) Pagaidām nekādu problēmu. Būs jāiegādājās tas Husqvarnas ķēpis :)
es tādus šnabīšus nelieto
Nu ja -ja šņabis būtu ciets mēs to grauztu ..:DDD
ar tām smērēm ir kā ir ja pa šķidru tek āŗa un ja pa biezu grūtāk būt ietīt
Nemeklējiet ameriku visas smēres sen jau ir izgudrotas Husqvarnas smēre ir laba/spoles reduktoram/Gultnim vajag nedaudz šķidrāku .Slēgtos gultņus arī vajadzētu kādreiz atpogāt vaļā -ar adatiņu uzmanīgi /pašiem neiesaku/ lai ar adatas galu nesavainotu darba virsmas gan lodītēm gan gultnim
andriskkk > Vasarā var likt , bet tagad rudenī , diez kas nebūs , nav šī smēre domāta smalkiem spoles zobratiem un gultnīšiem !
Es lietoju smēri jau vairākus gadus , kas domāta HUSQVARNAS krūmgrieža reduktoram . Smērēju visus spoles zobratiņus un gultnīšus ieskaitot uztinēj rullīti ( to 3-4 riez sezonā ) .
Visas spoles ir ideālā darba kārtībā ... :) !