atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

aakkis 11.11.11
Šī smēre(циатим-221) man ir un lietoju viņu jau daudzus(~30) gadus.Smēre domāta gultņiem un tamlīdzīgi.Viņa iztur lielas temperatūras nemainot savu struktūru,nepaliek šķidrāka.Bija gadījums,kad aprūsējušiem āķiem metāla kārbiņā uzzieķēju.Ar domu uzkarsēt un noliet.Te ta nu bija-pat uz gāzi karsējot nepalika šķidrāka.It kā neiesaka pie lielām mehāniskām slodzēm izmantot,bet metālam ar gumijām un tamlīdzīgi ir labi.
andriskkk 11.11.11
Laba diena, gribēju uzprasīt padomu. Šodien rakājoties pa garažu, uzgāju forši biežu smēru - циатим-221. Ir kaut kas par tādu brīnumu dzirdēts un vai spoles zobratiem varētu būtu ok? :)
gintsgg 10.11.11
Labi .
sienaazis 10.11.11
Rīt, man svari lauku mājā, es no Rīgas braukšu.
gintsgg 10.11.11
Sienaazi , nosvēri ?
sienaazis 10.11.11
aakki, nav nemaz tik viegli to lielo gumiju dabuut lejaa, savukaart ja taa bagarees grunti, ssancis krietni lielaaks.
aakkis 10.11.11
M.Olte šodien pa Daugavas kuģa ceļa 14m dziļumiem sprieda.Varbūt viņam vajadzēs 100gramīgi.Dziļāk rakt neesot tolka-jo Irbes jūras šaurumā tikai 17m.
bums 10.11.11
Es biju uztaisījis daudz šādu džigu bet nebija pieprasījuma tāpēc gandrīz visus pārkausēju atpakaļ citos izstrādājumos āķi vēl ir palikuši
bums 10.11.11
Nē Āķi proces nav, kā Tu domā vienmuļa velce ,bet asa un žiperīga nodarbe /pats biju liecinieks/:DD
Bez nekādas piepūles ,ja nu vienīgi kāds makans ir galā ;DD
aakkis 10.11.11
Iespaidīgi lomi?Pa to velcēšanu jau es arī nodomāju.Nu nemētās sienāzis visu dienu to svaru.Tā jau tā ....upenīte ..pirmajā stundā izsvīdīs!DD Braukāt un dzīt "vilku",tas jau vairāk kā gulēt!!!!
gintsgg 10.11.11
Bumsi , Tev ir tie lielie āķi ?
bums 10.11.11
Es redzēju gā viš ar šādiem bagarē -iespaidīgi :DD
ja nemaldos tad šādi manis lietie ir Milo bodē ..:DD
bums 10.11.11

Āķis šāds
bums 10.11.11

Šitie.:DDD
sienaazis 10.11.11
pie stuures nelietoju, uz upes bikinn var, ja godīgi nemaz nezinu vai vispār var kāda promile būt, ja reiz 2,5 hp pie laivas.
StormsLV 10.11.11
Tu tā uzmanīgi ar to sildīšanos, kā ne kā pie stūres.
sienaazis 10.11.11
Sagi, es rīt noprovēšu, jo dodos viens izbraukumā, jāsasildās ta i :)
sagittario 10.11.11
Sienāzi- tā nav godīgi!!! Vispirms noprovē pats, nevis ņem Bumsi par izmēģinājuma trusīti!
Tā mēs bez Meistara varam palikt!!!
:DDD
sienaazis 10.11.11
Velceessu, velceessu 12 m dzillumaa :) Gints, es piebraukssu ssovakar peec atsiteeja, ja buus pietiekami smags, savaakssu, veco noraavu pag briivdienas, aizzkkeeraas taa ka ar visu vobleri noraavu ;)
gintsgg 10.11.11
Es domāju ka viņš ar tiem lielajiem džigiem taisās padzilināt Lielupi . DDD

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs