apararats 9 £ atvainojos par kluudu.
PAskatijos ebaja aparats 5 £ un krasu varjácija visvisádáká un 3£ pa gabala :) ja tas ir tas pats tad varbut var méinát
Čau bumsi
Nu tad beidzot! Varbūt nemaz jau tik spešel āķus nevajag ar cilpiņu uz augšu, ka tas nepastiprina zāļu ķeršanos.. Vai lielākās grūtības drīzāk nebūs formu pastellēt?
Ja kas, es te vecos svina ūdensvadus un jumta pieslēguma lokšņu gabalus esmu nedaudz iekrājis ;)
Šoreiz bišku jādemolē bija pa priekšu. Nez tik kā pastellēt uz muterlandi, man kā vecam skopulim žēl izmest labu izejmateriālu :)
janis4465 ir 8 gb /misiņā/ar sarkanu neķītru aci ..:DD
Laka ir speciāla un dārga Izstādē nopirku flakoniņu -koši sarkana krāsa.par 10 ls Parasti tai krāsai cena ir 22 ls par 15 ml flakoniņu Tāi r tā krāsa kura izskatās kā rubīnsarkana metalizācija
Bet laka kautkada specialā vai vnk jebkuru var izmantot?
Stiprība ir no UV stariem vai ari no lakas atkarīgs?
Bet laka kautkada specialā vai vnk jebkuru var izmantot?
Stiprība ir no UV stariem vai ari no lakas atkarīgs?
Man jau ir atlikti /boroda/
Kādi svari ?
Tā ir Uv/ultravioleto staru lampa/ar kuru sieviešiem žāvē stingru speciālu gelu uz nagiem -stiprība akūnā ..:DD
Bumsi, neaizmirsti mani. Es, neatceros, ko tev zakazal, bet .....pie gintagg gan jau saņemšu.
isti nesapratu kas tas pa apraatu, paskaidro ludzu...

Ātomreaktors :DDDDDDDDDDD

Krāsa baloniņš ir 15 ml Smarž patīkama Tūlīt mēģināšu likt virsū uz Zacepa bļitkām Bildes sekos ...:DD
Šodien iznāca pabūt BT1 Bija jāizvizina kundzi uz izstādi -šo to ari pats iegādāju Tagdiņ krāsu no bļitkām asari varēs tikai ar vīli novīlēt ;DDD

Krāsas gan sanāca dārgas vidēji 10 ls par mazo lakas pudelīti Labi ,ka bļitkām un mormiškām maz vajag ;DD
Jūs te visi bīdat:DDD Konspirātori akūnie :DDDD
Re,re!!!- Kilka arī kaut ko pa kluso bīda!!! :)))

Kilkan Tavējiem arī atradu materiālu Vienīgais āķi jāpiemeklē