atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

krupits 04.11.11
Bums, būtu derīgi albūmā izveidot galeriju priekš rotiņiem ar, lai tauta varētu aplūkot un noskatīt ko :)
Sezona gan tagad gandrīz ir cauri.
bums 04.11.11
Pasveicini sievu no manis un lai uzmana pikstiņus ;DDD Ja pavārs mājās esi pats tad šo ieteikumu veltu Tev Kad nažus paņemsi ar pirkstu nepārbaudi :DDDD
bums 04.11.11
Nažus uztrinu Bori būs nākamnedēļ Nažus rīt ieveddīšu pie Ginta /pēcpusdien/no rīta uz cops.
P.S Naži labi .šķeres arī/materiāls/
bums 04.11.11
:DD Visas paņēmi ??:DDDDDDDDD
micuks 04.11.11
Bums paldies! Paciņa saņemta. Tagad tikai jācer, ka kāds ūdens krānu atgriezīs. Lai gan ar mazajiem mēģināšu savu laimi nedēļas vidū.
MazaisLOPS 04.11.11
Bums šodien saņēmu rotiņus... Paldies.
bums 03.11.11
Labi ja paspēšu tad jau kaut ko ievedīšu rīt .
mww2005 03.11.11
Tad tu man domato prieka devu nodod Gintam, jo vinsh no manis tik talu, ka ausii ieblaut vareetu :D
ilmarsvs 03.11.11
paljdis, Bums. kaareiz shonedeelj netikshu uz copi, 7dien ar siiko jaaseezh, vai jaaaizshauj kopaa uz kaadu vietu razvedkaa ar parasto badakaatu var paseedeet vai nee.. cerams naakosh 7dien veel nebuus nelaivojams ledus :)
micuks 03.11.11
Manējiem var droši āķus virsū nevērt, ir krājumos ko savērt. Tad es no rīta pamodināšu Gintu atstājot vājiniekus un vēlāk iebraukšu pēc vizuļiem.
bums 03.11.11
Viss atkarīgs cikos atvedīs āķus Pagaidām visi ar riņķiem un bez āķiem :DD
micuks 03.11.11
Oi tad man lūgtum nu kā pagājušo reizi :D Ap cikiem plāno būt pie Ginta, jo man ir šis tas nododams uz uzprišināšanu.
bums 03.11.11
Sodien tikai sabūvēju vēl viss iir dabonams .....:DDDDDDDDD Micuk ?????? Rīt sarunāju vest pie Ginta
micuks 03.11.11
Bums vai misiņā ir vēl kaut kas dabūnams? Un 15g apsudrabotās?
bums 03.11.11
šodien pirmās 15 gr apsudrabotās sāka ceļot

Misiņā ir 16 un 22 gramīgās

Ilmār tie ir Tavējie Rīt pielikšu klāt nažus un uz pastu prom .....
bums 03.11.11
Nav pie Ginta Barotavas būs 30 gb konusi gatavi Jāvirpo vāciņi Došu ziņu
bums 03.11.11
mww2005 bļitkas jau vies strēķis ir sagatavēs Domāju ,ka pāris dienas un tā visa bļitku varza sāks peldēt plašumos :DD
lacuks007 03.11.11
mans ir jau pie Ginta?
mww2005 03.11.11
Kad Bumsi man kautkas planojas? :)
T.REX 03.11.11
Ļoti labi:)))

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs