atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

bums 25.10.11
Tā nevajag Kopā ar kāta turētāju nosūtīšu pareizu āki ..:DDDDD
Bumsi! Kamdēļ vienam šūpiņam trijžuburis tāds "saguris"? Viens āķis uz iekšu, viens normāls, bet trešais izstiepts uz ārju?
Varbūt tā vajag?
bums 25.10.11

Jātaisa visi modeļi Narvas krievu ekipējums Bilde ņemta no Stiborg.ee Formas visam esmu izkodinājis
Gaidu atsauksmes par redzamajām -tieši par veiksmīgākajām..............
gintsgg 25.10.11
Kastītē , pie visām pārējām , kur atrodas tikai Buma ražojumi , man viņa laivā stāv viss tuvāk pie rokas , bet parastās , dzeltenās ta nav . Ar fosfora galvu es taupu tumšām , lietainām dienām un vakara stundām , to man ikdienā lietot žēl .
bums 25.10.11
Ņem par labu Un lai copējas Vēl viena lieta -to kāta turētāju es Tev uzbūvēšu uzreiz pēc darbnīcas sariktēšanas Ceru ,ka nākamnedēļ būs gatavs Zvanīšu........
Labsvakariņš!
Tikko kā pārrados pagastā no dižpilsētas... Tagadiņās sēžu un nebeidzu jūsmot par jaunajiem plēsoņu pīrsingiem no Maistera...
:o))
p.s. Bumsi! Ja kādu reizi sadomā inspicēt Liepājas ezeru vai jūru, dod ziņu. Mans Bušiņs ar 20zirgiem pakaļā ir Tavā rīcībā...
Mans telefons takš iraid...
Vēlreiz paldies!
bums 25.10.11
A kur tad tā ar fosfora galvu ??
gintsgg 25.10.11
Bumsi , spec pasūtījums , uztaisi priekš manis lielo , smago , dzelteno maili , laikam no misiņa , vai no kā Tu viņas taisīji .
bums 25.10.11
Gint rīt būšu ...
bums 25.10.11
Avtt To veco ļeņingradieti sariktēju nažus visus uzasināju virsū neliku-cik atceros viņam sfēriskie nebija vajadzīgi ??
bums 25.10.11
Pļac vizuļi ir cauri -paspēšu tikai apsudrabot uz nākam nedēļas beigām :DD Mazās 15 gr mailes vēl laikam kādas 10 ir palikušas
gintsgg 25.10.11
Bumsi , priekš Tevis ir sakrājusies vesela čupa kas jāpaņem no manis un ir liels vizuļu pieprasījums , kā ne kā rudens līdakas ir sākušās .
avtt 25.10.11
Okey,bums!Prieks,ka neesi aizmirsis mūsu pusi!
Man atzīmē to labāko bori!;))
bums 25.10.11
Avtt Tavus sarīktēšu rīt jo pagaidām nav nažu /rīt jāsaņem no rūdīšana/
bums 25.10.11
Minime Tavi asmeņi un boris ir sariktēts Borim viena auss bija nedaudz noļupusi -sastellēju būs labi Asmeņi vēl kalpos -pa lielam asmeņu leņķos iekšā nelīdu uztaisīju glanci lai naži ilgāk kalpotu ;DD
bums 25.10.11

Sezonas ieskaņai -Mora nova jau ir pāris sezonas Latvijā Pirmās sāk nākt uz riktēšanu Ar Novām sarunāsim tā- nekādas krūmdakteru asināšanas Naži ir ļoti jūtīgi un nevajag taisdīt experimetus:DD
micuks 25.10.11
Bums kad būsi izgatavojis man bleķus pieliec lūdzu klāt pie pasūtījuma 1 maciņu ar visu saturu.
Tonis 25.10.11
Bumsi,nu ja tāda 'amolitūda',tad piešķir vienu prezentācijai !
bums 25.10.11
Toni Tu neņirdz priekš taviem zviedru dziļumiem tās ir kā radītas Darba dziļumu amolitūda 5-10 m/garantēta spēle/ir pārbaudīts :D
Tonis 25.10.11
Karūsai 112 komplektiņus rezervējiet,lūdzu...DDD

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs