Tu domā par to sņetoku ? Tas nav rādītājs Perešeika salam iestājoties parādīs kur ir kas ....
Ašukainis
Šogad Peipī ķeras nedūs!
Pie tā galīgi nebūs pie vainas Bumsīgā ražojumi!!!
:))
gintsgg
, pie manis vari iegādāties visu Buma produkciju . t . 29111932
11.oktobris 2011, 17:09 | links
Bumsi, Tu gribi lai man būtu lomkas pēc Peipusa copes jau no šodienas??? :D
Super! Tagad tik izstāsti, kur to Gintu atrast... :D
Man liekas ka pie Ginta vēl pāris akcijas komplekti vēl ir palikuši 4 gb 10 ls.:))
Pats pašlaik kaifoju no Francūžiem Neprasiet cik un kur ....:DD Ziemsvētku galdam un Jaunajam gadam kotletēm pietiks -gaļu uzglabāt māku .:DDDD Ziemā līdakas neķeru Taupu nārstam :))

Fantastiski! Cik man izmaksātu abi Tavās pēdējās bildēs redzamie?

šis krāsojums nostrādāja kaifā Engures upē no Dzirnavām līdz Puzei 27 līdakas
Lielupei es ieteiktu šo Bet 28 gr

šie komplekti būs pie Ginta Franču lode -lielā
Vienkārši, visi slavē un pērk no Tevis visādus brīnumus.
Man interesētu Lielupei kādi līdaku dzenājamie!
Patīk pasmagi bleķi.
ko vari piedāvāt?
Taisi tik vaļā :DD Varbūt pastnieks kaut ko nočibījis :DD ziemā atvērsi un kam sūdzēsi ???:DDD
kmza Ko tieši un kādus svarus Pašlaik pēc smagsvariem ir pieprasījums Pirmdienas vakarā pie Ginta būs jauna porcija :)) Džentelmeņu komplekti un citi ziemas brīnumi :DDD
ashukainis nemoki savu ziņkārību,ver vaļā:))Buma lietām patīk ka viņas apčamda,un iemērc ūdenī.
Juri, ņea, lai stāv paciņa -ja noturēšos, tad lai sāv līdz pirmajam reisam Eesti virzienā.... bet diezin vai ziņkārība ļaus paciņai nostāvēt tik ilgi neatvērtai un neapskatītai :DDDD
ashukainis paprasi lai kaimiņš atver tev to paciņu vaļā:)).Ne asakas tev uz buma labumiem.
Bumsi, paldies, laikam man ar ekspres pastu sūtiji, ka 4. dienā saņēmu ! (-ka jau citi gaidīji 6-8 dienas :DDDD)
tagad negribās vērt vaļā paciņu -vēl lielākas lomkas būs pēc Peipja copes :(( -labāk nevēršu vaļā, vienk nolikšu atvilktnē :D