Bumsi, ko tu man labu priekš līdakām vari uztaisīt? un kā tā visa lieta notiek?
tapirs-n viss gatavs jau pastā :DD Ne asakas .....:DD
Zorge, nu ja tā viš i, tad nebrīnos par to viņu "gaismas ātrumu"
Pastniekiem arī nav viegli, piemēram, no Rīgas uz Krāslavu aizmīties nav joka lieta. Dzeltenais divritenis mēdz pievilt. Ta astotnieks, ta kamera caura. : ))))))
Paldies, tad atliks iestāties rindā uz Latvijas Pasta gaidītājiem. Bet ātrums tavs iespaidīgs uz pasūtijumu izgatavošanu,kolosāli!
tapirs-n Viss ir kārtībā Rīt centīšos tavus aizsūtīt
Pat ja tālākā Latgales ciema viens kaimiņš sūtīs otram, vēstuli vispirms sūtīs uz Rīgu, tur izies šķirošanu un tad atpakaļ uz Latgali. Tā kā - nav tur par ko brīnīties =) Uz katru darbību 1-2 dienas, pie standarta sūtījumiem.
Silpeiv, nu jā iespaidīgs LV pasta ātrums.....
ashukaini a ko tur šokēties,ja vēstule no ādažiem uz carnikavu nāca 8 dienas!! Ar mašinu ko aizbraukt 5 min,ar kājām 30 min :)
Bumsi, es biju šokā, kad šodien vēl nebij atnākusi paka, jo man no UK pakas nāk 3-4 dienās..... a te pa LV 4 dienas :DDDD
šajā gadījumā varbūt piegādi nevar vainot jo vienu porciju nosūtīju no Mellužu pasta tas par nelaimi strādā 3 reizes nedēļā Tāpēc tāds fušieris ;)) Tā bija vienīgā un pēdējā reize kad no turienes sūtu Pārējie būs no citas pasta nodaļas :)) Biju jau pastā tur pakas savāc katru dienu plkst 15:00 Tālākais ceļš uz Rīgu -sortēšana un tad jau pa visu Latviju un tālāk .Domājams ,ka rīt visiem jābūt pakām savās pasta nodaļās
Ne asakas :)))
heh, ta jau ātrākais pirmdien varu ceŗēt sagaidīt "ātro" LV pastu :DDD
Man nāca 6 vai 7 dienas :)
Hehe -"saslavēju " LV pastu, ka pa 3 diennaktīm atsuuta paku pa Lv-izrādas pat 3 diennakšu laikā nevar piegādāt..... varbūt viņiem tas izdosies 4. diennaktī :DDDD
Bums nav problēmu pasūtīt,to vizuli,lai būtu tev paraugs bet es neesmu pāliecinats vai saņemšu pirms braucu uz lv!Ja akceptē kautkad tad es pasūtu!:)
Rīt jāizskrien uz Usmu jāpārbauda obstanovka Vakarā atpakaļ Piektdienas vakars uz Jēkabpili būšu tur līdz svētd vakaram Maksi uz nākamo otrdienu izbrīvēšu ,jo Vairis arī jāsatiek -tad nu visu pie viena ;))
Bums tu pazudi,drīz jau ziema-būs stanoki jaieziemo,kamēr parādīsies :))....
dady, tieši tā! :DD smieklīgi, bet fakts!
tapēc,ka Latvija :) ,reizēm ārzemes ātrāk piegādā :)