atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

ashukainis 12.10.11
bumsi LV pasts parasti sasola......
es ar vēl neesmu saņēmis..... pirmdien izsūtīji -rīt, ceturtdienā saņemšu -reāli 3 diennaktis nāk paka nevis 24 h :((
bums 12.10.11
Karpistu sapnis -komplekts ar Daiwa smagsvariem

Apkope un neliels remontelis
bums 12.10.11

No franču lodes sameisterotie 12 gr
bums 12.10.11
Nevaru saprast kaut ko ilgi iet Pasts sola 24 stundu laikā :DD
tinis 12.10.11
Šodien saņēmu Tavu sūtījumu.
Liels paldies!
bums 12.10.11
Neko nevajag paldies par palīdzēšanu :))
dadyboy 12.10.11
labi,sestdien no rīta pie kuršiem (ap 10-11)tad savākšu ,ja var tad kopā ar spoli.tikai saki cik naudas vajag līdz paņemt ;)
bums 12.10.11
milijonas9 Ptrasi Gintam tas ar akmeņiem ir uz tu Man no viņiem tumša bilde :DD
bums 12.10.11
Dadyboy diemžēl nederēja bija jāmeklē cita Nvidia 7300LE Ieliku nopumpēju draiverus un akan esmu zirgā :DDD
andis47 12.10.11
gintsgg
Gint,tāpēc jau es pajokoju:)Tur rakstīts:lašu klasika.Bet Tu raksti,ka neko neesi noķēris.Kā Tu noķersi,ja uz lašiem nebrauc:)
vinnijs 12.10.11
Lašu tēma tagad aktuāla :)) Vairāk būtu jāpievērš uzmanību tīkliniekiem. Uzskatu, ja noķerts uz pīckas, tad lašainais paturams. Nevarētu teikt, ka šamējie tā ļoti jau ķertos :))
gintsgg 12.10.11
Andis47 , es uz lašiem speciāli , nekad neesmu gājis , copēju pārsvarā Daugavā , kas pieķeras , tas pieķeras , parasti zandarti , asari , līdakas , patrāpījās arī sams , lasi nevienu neesmu dabūjis .
dadyboy 12.10.11
bums der ,neder?
milijonas9 12.10.11
Bums, nezini, ar ko varētu virpot laukakmeni? Man vajag izvirpot tādas smukas, apaļas lodes no akmens.
Brusis 12.10.11
Bums,tu neesi vēl redzējis manu vizuli,150 gr.Gints teica,ka esot baigais potenciāls.Iegrime velcējot-7 metri,ķer grunti ;))))))))))))
bums 12.10.11
Gints jau pieteicās nokomuņizdīšu no viņa :D
bums 12.10.11
Jāņa parādītais ir klasisks lašubende- smagums un forma ir labi -uzrautais dupšelis mazliet piepalīdz zacepu novēršanai /pa grunti bungājot/ ja būtu paraugs varētu mēģināt lēto galu saklopēt/no bleķa/ :DD
bums 12.10.11
Jebkurš verķis kurš ir mīļš un vēl pie tam labi urbj ir jāremontē ;))
spura 12.10.11
Piedošan, ka vēl nesezonā...ir doma beidzot nopirkt kaut ko labāku kā veco sarkano ļeņingradas urbi...gribētu uzzināt senseja domas/ieteikumus ko pats varbūt piedāvāsi?
Pirkt jaunu rapala nevēlos, bij protams ideja par to dzelteno klonu, betnav jau zināms vai šogad vēl tirgos...
andis47 12.10.11
gintsgg
Kur Tu ķer lašus?:)Tur pat kur samus?:)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs