tikai citreiz ir par īsu :) būtu labi ka tādu knaģi varētu pielikt visur kur. mazāk arī būtu jāvadā līdz.
man tādu dēli ar knaģi iedāvināja, ļoooti laba lieta :)
Man ir padomju laika zivju tīrāmais, savulaik pirkts par 49 kap.(cena ir uz tīrāmā). Pagaidām neko labāku priekš sevis neesmu redzējis. Arī ar lielākiem asariem nav problēmu. Laba ir doma par zivju dēli ar knaģi. Citādi noturēt zivi ar roku ir grūti.
Es vislaik zivis tīru ar pielāgotu rīvi.... Varbūt kādreiz tikšu pie te izslavētā tīrāmā a'la bums! :)
bums tās šķēres ir paredzētas zivīm. Uz iepakojuma pat ir zivs :D
urmaas Prizmā ir zivju tīrāmais dēlītis ar knaģi galā! ;)
Vairis30 > Tur viss ir vienā putrā , šinī būtu kas konkrēts... :) .
Vai tad nepietiek ar sadaļu "Copmaņu knifi"?
Bums > Noteikti !!!!!
Tas būs ne tikai interesanti , bet arī noderīgi !!!!
Protams ,ver tik vaļā to sadaļu.
Ko tad daram taisam sadaļu ,,Viss iespējamais pielāgojams copei" ???????:DDD
urmas... man jau taads ir! nopirku shauljos! Manta toch laba!
Bumsi
Uzbliez "knaģi",ar ko "piesprādzēt" zivi pie dēlīša.Živtu tīrīšanai varētu būt super manta!!!
:))
Ar tel bildējot neviens velns to neredz
A apsargi nepiesējās, ka staigāji pa veikalu, un visus štrumus bildēji? :D

Vēl knaiblītes Roteru būvniecībai
Sory tās bija Fiskars šķēres
Kurzemīti nobraucu Boru pilns bagažnieks Sastapu arī visu bušu benžu blici .Nez kā būs gājis jo laiks bija labs Ventā Dumpeļos vizinājās vismaz 20 laivas no teiktā sapratu ,ka asaru mednieki :DD
Aiz brīva brīža nācās vazātie pa bodēm- būs laikam jātaisa jauna sadaļa ,,Viss iespējamais pielāgojams copei" Man pārmet par reklāmu saviem izstrādājumiem /Coca cola/ Tās bildes lieku ne tika daudz aiz reklāmas ,bet lai jūs redzētu kas un kā top un jaunekļi varētu to visu turpināt.Padomus nekad neliedzu -Pašlaik provei lieku pirmās bildes jaunai sadaļai -ja tas iet cauri dodiet rezumē .........1 Ls veikala apskate.....

No šitā tomēr atsitējs nesanāks

Var izmantot ,kā asaru tīrāmo

var izmantot ,kā zivteles nostīvinātāju

Riņķu taisāmās knaiblītes 1 ls

Uzskatu ,ka šīs ir vienas no labākajām Huskvarnas dārza šķērēm kuras ir izmantojamas zivju apstrādē .
Nedāudz :))) vakar cipanula....