atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

bums 29.09.11
Es arī no sākuma šūpiem ākim liku mazākas jaudas gredzenu ,bet bija sūdzības Pēc tā sāku stellēt abos galos vienādus.
janis83 29.09.11
Viņiem ir dažādas stiprības riņķi ar pareizā diametra auklu un kātu tas strādājot.
zogs 29.09.11
Galīgi garām! Es jau citriz skeptiski noraugos uz āķiem,kurus atliecu izraujot, vai tie turētu lielākas zivs stīvēšanos!
gintsgg 29.09.11
Manuprāt tas ir pilnīgi garām , tas varētu strādāt makšķerējot kādas sīkzivis , piemērām asarīšus līdz 200 g , bet jā pieķerās liela līdaka vai sams , katru reizi , kad pieķersies lielāka zivs tā viņa arī aizies ar āķi un es tik vilkšu pliku vobleri ārā . Es tādu štruntu noteikti neizmantotu .
janis83 29.09.11
Re opcija pret vizuļu noraušanu.
http://www.bassfan.com/reviews_article.asp?ID=35
bums 29.09.11
Visas Bruņiniekos atstātās spoles paņēmu Līdz ned beigām pacentīšos slabot Infa būs manā sadaļā
gintsgg 29.09.11
Pie manis ir atstātas 10 franču lodes un apsudrabotās blitkas , kā arī paciņas Mmiezim , Jenotam un Zogam , kam vajag zvaniet 29111932 .
bums 29.09.11
Atlantic spole gatava būs Bruņiniekos
bums 29.09.11
Tie vizuļi bija no 875 proves sudraba :DD
Hotentots 29.09.11
Ja tie vizuļi būtu no melnā metāla, ar kādu ņiprāku magnētu varētu kacēt ārā.
Ar kolēģi vienā Pierīgas ezerā pa piekrastes zālēm uz dullo magnētu pamētājām - šādi tādi aprūsējuši vizuļi ārā tika izvilkti :)
zogs 29.09.11
Būs jau OKi! Tagad pie miera!
MrDaniiC 29.09.11
bums 29.09.11
Iet runa par atsitēju
bums 29.09.11
ja paspēšu tad lielo uz rītdienu varu Tev uzmeisterot
bums 29.09.11
Žodziņ loriņi jau pie Ginta būs rīt ...
zogs 29.09.11
Pirmais, atceries, aizlidoja lingas iespaidā, šodien velcē....kamēr sapratu,ka nav zāle, tikām spinis bija jau ripā! Da visādi izmēģinājos, tik atsitēju pat netaisījos iegādāties... Tagad nāksies arī to pievienot krāmiem!
bums 29.09.11
Tā nav sagadīšanās tas ir baiļu sindroms/ka tik nenoraut/vajag bišķiņ pohujāk uz visu to lietu skatīties Rashodnij material...:DD
bums 29.09.11
Tad es Tev atstāšu šo to pie Ginta Uz paciņas būs rakstīts žogam :))
zogs 28.09.11
Niāā, auklas čikiniekā (PP) tik tā sagadīšanās ar taviem loriņiem!
zogs 28.09.11
Piektdien uz Rīgu, taisījos materiālus pie Ginta atstāt, lai nebūtu tevi pa Usmu jāgana un laikā būšu ierobežots!

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs