atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

Brusis 24.09.11
bums 24.09.11
Brusi Tiltiņš pašlaik viņus kopē Es visu to varu izdarīt
,bet patīk roku darbs Lai atpirktu labu virubku vajag entos bleķus saražot Varbūt .............ja ar kādu nokoperēties var domāt ???

Vēl kas ae šiem apjomiem ir grūti pārprofilēties zūid ellastība.Man patīk dažādība -šūpi bļitkas barotavas bori murmuļi spoles u.t.t
bums 24.09.11
Baigi labā fīča gribēju to vakar ielikt bet aizskatījos citas lietas .....:DDDD
gintsgg 24.09.11
Oi sory , tagad tikai ieraudzīju kad tas čempionāts notiek , ar tīklu nekas nesanāks , liegums poņimaješ .
Brusis 24.09.11
Bums,par šitādiem stanokiem neesi domājis.Produkciju varētu eksportēt;))http://www.youtube.com/watch?v=pyiMtWTDb54&feature=related
marti 24.09.11
gintsgg 24.09.11
Jā Tu domā par tīklu , to var , jā par lotam - arī var .
bums 24.09.11
Gint taisam tripletu Es Tu un Zaceps
Sory drukas kļūda /iemaldījusies dzērumā/ NE ČADA BET ČAGA
gintsgg 24.09.11
Bumsi , jā tik laiks atļaus ielikt tīklu , es noteikti braukšu , jā nē - tad uz lotām .
siluro 24.09.11
bums
nu nez, kā ar to čadu, bet jūras krastā iegādātā Peipja bļitka varētu strādāt labi:DDD
tādu iespēju garām nevar laist, do vstreči:DDDDDDD
drošības pēc arī paroli pierakstīšu uz m-kartes:DD(ja nu gadījumā laiks tāds vēsāks)
bums 24.09.11
Burtniek Tevi ir samaitājuši 2 ezeri Burtnieks un Peipsi jarve Tur to asakaino laikam gana Ja kas par JUsmu arī nesūdzos .......:DDDD
burtnieks 24.09.11
Trollingot jau var-tikai sūdi tādi,ka krievu ūdenstilpnēs zivis var ar koku maisīt.Ja pavilktu iemērktu "pirkstu"ūdenī,tad arī kaut kas uzkostos.
bums 24.09.11
GULBI labākie velcei ir tieši šūpiņi GInt -haļera taisies uz Jūrkalni Zacep ieņem vietas ...DDDDDDDDDDD
bums 24.09.11
Zēni rīt rukāšu lidz otrdienai viss būs uzbūvēts/Franču bļatkas/ Tiem kuriem niki bija minēti viss jau ir gatavs-daži fušieri bija notikuši tāpēc uz otrdienu kaut kas lieks arī būs dabonams.
Ja atklāti tad tādā pirts smārdā redzēju Grabovska kundu LTV7 kurš kaut ko murmurmulēja par 6-7 novembri Jūrkalnē TAD PASAKU ,KA ARĪ ES TUR BŪŠU AR BĻATKIEM UN ŠŪPIEM-ja dabūšu kādu lidzcensoni -sēdēšu arī uz bušiem ....DDD čada pa blatam arī būs dabonama Parole VAi BUlamors no Zviedrijas nav atpeldējis -Atbilde -atpeldēja un nesaskāba ...:DD VISI UZ AMBARĀŽU ......:DDDD
gulbis37 24.09.11
blin,ka var trollingot blesnu:))))))))))
epox59 24.09.11
Vieglu GARU... : DDD !!!
-pārējais ir dzīves sīkumi... :) !
bums 24.09.11
TUR slāviski rakstīts BĻESNA TROLLINGOVAJA
bums 24.09.11
Epoksīd TIKAI VELCEi sori ka burti tādi pakaļīgi ,bet es tiko no pirts un čagas priekiem Oi........:DDDDDDD
epox59 24.09.11
bums > Šito viģiku pavasarī atradu , uztaisiju ''melno '' no kapara , ar ņeržu biš jāpačakarējas... :). Man tā spēle kaut kā neiedvesa uzticību , tā arī noliku malā , ja nu velcei.
skrejejs 24.09.11
burtnieks nemēģināsi neuzzināsi,lai veicas.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs