Laimīgi esmu nokļuvis līdz Krāslavai Padebeši tumši Visiem kuriem biju solījis nogādāju /atlika vēl Krāslavnieki un Daugavpils/:DDDDD Rīt mani vilks uz kaut kādu ezeru provet bļitkas Atskaite sekos
PS Līvānos dzimtenīte arī loba :DDDDDDDD
Bumu vaigaa skatiiju, daavanas sanjeemu, tagad nevareeshu briivdienas sagaidiit:)
Man mājās bija tieši tāds pats nazītis, bet tg kautkur nozaudēts:( Mutere teica ka pa 3Ls nopirkusi. Rokturis gan bija kkāda koka.
urmas darba trūkst ? Stundas laikā dubultojies bez elektrības palikušo māju skaits
urmas,Rīgā vējš ir diezgan!
Urmaas , kur Tu pašreiz atrodies ? Man te Pārdaugavā maz neliekas .
Kas tad tas par vējeli.Tādas atraugas vien ir!
:))
Tikko zvanīja viens no tiem , kurš ņēma Buma akcijas šūpiņus , šodien , kaut kur pie Jelgavas esot trīnieci izcēlis uz mazo maili , godīgi sakot nesaprotu kā tādā vējā var paspiningot , vai arī Jelgavas pusē tik liels tas vējš nav .
Bums,Katju neņem.DDDDDDDDDDD
Vot bums zelta cilvēks esi,Ar mietu tādu neatradīsi.
Izbraucu uz Latgali ,kad būšu uz vietas zvanīšu .....
Bums , par kātu turētājiem , manta ļoti laba , mani pilnībā apmierina , ieliec kātu un nav jāuztraucās ka vari kātu pazaudēt , jā nu vienīgi uzķertos kāda liela , lidojošā zivs , uz augšu tā varētu izraut . Kārtējo reizi paldies Tev .
Leopold šitāds nažuks Tikai izvēlies spalu rags vai ozols

bums,
līdz pavasarim šo to saveidosim :)
antonsb Ja būs dārgi tad attaisīšu un aiztaisīšu ciet ,ja tikšu galā neko nepērkot bet savām rokām būvējot cena būs pieņemama ;))
Raudive es Gintam uzbūvēju kāta turētājus gan velcei Par atsauksmēm nemāku teikt ,jo tie bija sēdeklī montējami
aiso_s :))) sveiciens Tavas peipusa bļitkas jau ir noliktas maliņā Par materiālu vēlreiz liels paldies Ceru ,ka līdz pavasarim izvilkšu -protams ja neklapēšu šūpiņus Nākamos modeļus sākšu tikai februārī martā /ātrāk nav jēga ,jo copmaņi ir tāda tauta kuri pērk nepieciešamos rīkus to sezonā / ja jau kaut kas vēl pažobelē atrastos būtu ļoti priecīgas :))))))))