atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

gintsgg 13.09.11
Tikko Bums piegādāja jaunu šūpiņu partiju , un man jau tika pirmās blitkas , jā kādu interesē , varu parādīt , bet tās nav domātas pārdošanai , tās ir manas , pārdošanai būs jaunnedēļ , tā Bums teica .
derexx 13.09.11
atvainojos:)))
derexx 13.09.11
atvainojos:)))
aiso_s 13.09.11
bums, jūtu, ka materiāls šūpiņiem beidzies :)
silpeiv 13.09.11
19 rakstus zemāk.!!
silpeiv 13.09.11
derexx izlasi kārtīgi un ta brauc virsū cilvēkam.!
derexx 13.09.11
Cilvek mīļo kā var zināt kas tavai spolei kaiš, tik pat labi es varu ieskriet slimnicā un teikt man vajag operaciju.....
antonsb 13.09.11
bums
Salmo 6110fd Diamond troph cik tad varetu maksat aptuveni remonts sai spolei?????
bums 13.09.11
Tūlīt būs vēl :DD
gintsgg 13.09.11
Par Buma šūpiņiem , pie manis ir vēl 2 komplekti .
Raudive 13.09.11
Bums kaut kas tāds līdzīgs ir pieejams?
Ir doma šādu likt laivā kur ir paredzēta airiem vieta... Vienkārši ar 2 uzgriezņiem no abām pusēm uz vītņustieņa pievilkt klāt un idēāls variants torllingam... Vītņu stienim augšā jāpiemetina tāds stiprinājums... Amerikā viena turētāja cena ~8.00$ piegāde 32.00$ heheh domāju kur tagad tādus vai līdzīgus dabūt vai pašam kaut ko ķimerēt augšā.

sienaazis 13.09.11
Bums, man a pa 1 no katras bļitkas. Īpaši to lodes ar.
bums 13.09.11
Pie Ginta šūpiņu komplekti laikam beigušies -:) šodien ievedīš akan kādu spanni ;DD
Peipja bļītkas cena 2.50 ls /nelodētā/Tikai ne franču lodes Vakar zvanīja vecais matadors vēl sauju esot salasījis ,bet nu jau 2 ls par lodi :DD katram savs kapiķis jāpelna ,ņemot vērā ,ka baraviku nav vismaz lasa Franču lodes .Šās bļitkas cena būs 5 ls
1. Izmaksas sastāda 2 ls paša lode
2.Sudrabs bļitkas otrai pusei 4.gr x 0.5 ls=2.ls
3.Āķis 0.30 ls ar riņķiem
3 un 0.70 ls maisteram
Finišā 5 ls
tas lai nebūtu lieku jautājumu
bums 13.09.11
Es meženi parasti cepu Kaut gan varētu kūpināt Pat tādu ekstrā recepti uz sitiena nepateikšu ,bet droši vari būvēt tādu pašu ,ka taisa zandartu marinādē.Gaļa būs maiga un sulīga Jo ar to recepti būvēju visas karpveidīgās
pickers 12.09.11
Jautāšu Bumam!
Kā labāk pagatavot Mežavimbu?!Noķēru pirmo, kautkas jāiesāk :)
pickers 12.09.11
jā zinu, sapratu!
gintsgg 12.09.11
Pickers , tas ir jā brauc no Salu tilta Jūrmalas virzienā pa Ulmaņa gatvi , nekur nogriezties nevajag , tur kur ir Spice labajā pusē , tur kur agrāk bija Hondas veikals , tagad būs Woksvāgena centrs , uz Ulmaņa gatves stāv Woksvāgena zīme , pirms tās zīmes ir pilna sēta ar kapakmeņiem , vārti vienmēr vaļā , brauc iekšā un būsi klāt , tikai pirms brauc viss pirms piezvani , es ne vienmēr esmu uz vietas .
pickers 12.09.11
gintgg Remtes ielā 17 a?? kura tieši tā māja ir? nevaru iebraukt!
antonsb 12.09.11
bums
Salmo 6110fd Diamond troph
bums 12.09.11
Kāds spoles modelis ??

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs