atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

bums 06.09.11
Brekam aizgāja Aldis arī
bums 06.09.11
Varēšu aizsūtīt ne agrāk par 21:00 kad būšu pie saviem dzelžiem /kompja/
Aldis7591 06.09.11
Vispārējais recepšu BUMS iekārdināja!
Lūdzu vienu recepšu sūtījumu uz aldis7591@inbox.lv

Bonapetitt
Aldis
Ivars1703 06.09.11
Oki doki. Nu būs Buma metāls.
bums 06.09.11
Daugavpilī būšu Stropos
bums 06.09.11
Kā startēšu uz Latgales pusi došu ziņu Maršruts Ogre Jēkabpils Līvāni Preiļi Aglona Krāslava Daugavpils un apakaļam uz Jūrmalu ;DD
Ogre Līvāni Krāslava un Daugavpils jau ir viss sataisīts gan bļitkas gan vizuļi Kak čto tak srazu ....:DDDDD
Ivars1703 06.09.11
Domāju, ka izmēģināšanai derēs arī 24 gr maile.
bums 05.09.11
Kad lielā tecīla būs gatava tad varēšu pagaidām baigais čakars veidot zobu un negribu riskēt ar Moras asmeņiem Došu ziņu
murgs 05.09.11
bums;var palūgt uzmeistarot labu nazi?
bums 05.09.11
Pašlaik smagākās ir 24 gr 30 un vairāk jātaisa no biezāka materiāla Ne visai to vēlos ,jo čakarē kopā formu Tagad domāju ,kā labi savienot 2 18 gramīgos
Ivars1703 05.09.11
Uz kuru dienu un kādā laikā tiek plānots brauciens uz Daugavpili? Interesē sfēriskie naži Barnaulas borim 130mm un forumā izslavētie šūpiņi (lielā maile 30 g robežās ja tāda ir).
Nazis 05.09.11
Bums, saki ko Tu vairāk vēlies lai copmaņi vairāk copē, vai to ka mācās zivi gatavot!
Man jau tās receptes patīk, tās ir reāli garšīgas. Vakar neizturēju un pasūtiju lai nopērk zandartu, šodien gatavošu kautko no Tavas vāceles!
Tā kā es piesakos rindā. Būšu degustētājs! Atskaite sekos!
bums 05.09.11
Vakarā visiem aizsūtīšu Vēl ir 3 jaunas Palasīju daudz kas intresants:DD
Tiko no Usmas Vakardiena bija dāsna 24 zandartu copes realizētas lielākie paņemti :DD
šorīt vairs tikai atskaņas Sitienu bija daudz viens 1,6 kg tomēr uzrāvās /ākis vaigā-labi ,ka uzķeramajā tīkliņā palika / Mazie dunčeļi arī
piekopa klopēšanu Vakar smuki gūlās virsū un nostiepa šodiem knakstījās .
skiperis 04.09.11
Breks. Bučoties negribu, bet sailgojies esmu... kādas Tev vēl Buma receptes - UK mūsu zives neķerās. Par manu pasūtījumu Bums piemirsis, neapvainojos, darba daudz, arī man nav maz, un šodienas jūras cope nemaz neiepriecināja, tādēļ varu arī gaidīt...
Nazis 04.09.11
Pēc tādas grāmatas lasīšanas gribi negribi sēdēsi pie ūdeņiem un copēs!
Breks 04.09.11
ē, gastronomiskie izvirtuļi, a man grāmatiņas?
Please
breks@inbox.lv

Lūdzu!
mlg2 04.09.11
Bums
a man tik 2vas grāmatas:(
Nazis 04.09.11
Paldies! Tā jau ir izvirtību grāmata! tā ātri paskatijos, tas vienkārši liek siekaloties! ar laiku jāmēgina izbaudīt visas receptes!!!
Vēlreiz paldies!!! ;)
tinis 04.09.11
Nazis-es Tev pārsūtiju bums recepšu grāmatas.
Nazis 04.09.11
Bums- nereāli garšīgi pasākumi sanāk no Tavām receptēm! Varbūt arī man iešķiebsi kādu gudrību savākumu. Jau iepriekš pateicos. Mans e-pasts juris.valainis@inbox.lv

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs