atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

bums 02.09.11
fish1 Privāto pastu un aizies :DD
bums 02.09.11
Jancīgais pārsvarā visi ir 130 mm
Janciigais 02.09.11
Ir vēl brīvs komplekts 130mm barnaulietiem? :)
fish1 02.09.11
oi palasījos aš siekalas saskrēja mutē.Bumsi!Vai palasīju,ka Tev ir brīnumaina zivju u.c. pagatavošanas recepšu grāmata.Vai arī,es,kā tavs klients varētu saņemt to uz savu e-pastu?
bums 02.09.11
Mazākos ķīšus un mailes es vāru eļļā /kā fri kartupeļus/ iznāk zivju čipsi. Iesaku
bums 02.09.11
Tu aizmirsi -vēl vajag astoņas mušu pipelītes ,bet bez pautiem tie dod sīvumu :DD
bums 02.09.11
Nākamnedēļ došu uz rūdīšanu 70 komplektus /sfēriskos /cerams ka pirmajiem pietiks :DDD
Veiksmi un ne asakas ;DDD
jez_ups 02.09.11
Bums !Es vēl pie ķīšu receptes lieku 3 % odu dzeloņu novārījumu.Tad vispār ir ....
bums 02.09.11
Urja pirmie sfēriskie naži uz barnaulieti uzlikti Saņemt Bruņinieku 43 Saņēmējam ir paziņots un parole nosaukta -PATĪKAMI DZELZĪŠI :dddd
silpeiv 02.09.11
Bums ,šogad ar baravikām švaki..

Vot bekas gan daudz!!
bums 02.09.11
Ir sācies baraviku laiks tāpēc dodu 2 viegli iegūstamu produktu recepti

Ņemam vidēja lieluma zandartu ap 1 kg Tīram un sagriežam porcijās

Liekam traukā, piliet līdz pusei ar saldo krējumu, apklāt ar folliju un liekam iekšā karstā cepeškrāsnī apmēram uz 10-15 min

sagriežam baravikas šķēlītēs Velkam ārā zivi no duhavkas pārklājam ar sagrieztajām baravikām un pārlejam vēl ar saldo krējumu lai tas nosedz daļu sēņu Apsāla un vēlreiz noklājot ar folliju liek atpakaļ cepeškrāsnī

Pēc 10 min cepšanas folliju ņemam nost ,lai izveidotos brūna garoziņa
Pa pirmo ......
bums 02.09.11
Kāpēc es Peipī savācu visus ķīšus Atbildu ar recepti
Peipusa lielie ķīši (griežu fileju) - apmēram jābūt 0.8-1kg filejas
Avenes - 1.5 glāze /parasti ņemu saldētās/
jāņogu džems 1,5 glāze
portvīns - 1/4 glāzes
citrona sula 2 tējkarotes
kukurūzas ciete - 2 tējkarotes
melnie pipari - 1/4 tējkarotes
sviests/kausēts/ 1 karote
Samaisat katliņā jāņogu džemu, citronu sulu un portvīnu, liekat uz uguns un pievienojat sablenderētu aveni , tad pievienojat ar kukurūzas cieti kura atšķaidīta ar ēdamkaroti ūdens . Vārīt tik ilgi kamēr šķidrums paliek biezāks, pēc tam ar iegūto masu aplejat cepeškrāsnī ceptās ķīša filejiņas un pagaršojiet citas zivis jums paliks vienaldzīgas Vēl viena lieta- ķiši pat nav jāķer izlasiet tikai lielākos no tiem kuri atstāti pie āliņģiem
kvoks 01.09.11
Nu bumsi,neticēju ka tādu galvu var izlabot.
Zelta rokas tev vecīt.
Tonis 01.09.11
Tu ko,tur apmēram līdzīgi laika apstākļi,tik kādi 3-4 grādi vēsāks.
bums 01.09.11
Toni pie Tevis tur Zviedrijā naktīs jau nav salnas ??
Tonis 01.09.11
Izskatās ka veči jau gatavi putaplasta ļadū caurumus borēt un Peipī iekšā maukt...Tā gatavošanās un funktierēšana jau ir tā kaifīgākā...
bums 01.09.11
Vēl nebūs gatavas Pirmdien vai otrdien
gintsgg 01.09.11
Neaizmirsti smagās mailes paņemt .
bums 01.09.11
Rīt
gintsgg 01.09.11
Bumsi , kad Rīgā būsi ?

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs