Tā man jaf sen irr gatava :DDD
Bums
a kur karūsiņa ar dzelteno galvu:(

Raiha jaunais Shimans notūnēts :DDDDDDDDDDD

Pirmās bezdelīgas -smagie remonti :DDD

Zudis dzelmē :DD

Tiek nogriezts be žēlastības ;DD

Taisnots -lai varētu uzbūvēt šablonu

Tālāk jau būs bildes kuras taps pēc operācijas ;DD
Raih Jaunais Shimans arī gatavs :DD

Daiwai anti reversā bija iemaldījies atsperes gabaliņš vai arī kāds cits svešķermenis Tagad ir jābūt visam oky

MLG Tavējie gatavi :))
Gint tas ir maximums ko es varu dabūt no viņiem ārā

Hm,bet starp citu varbūt doma par dubultajiem nav slikta.Man kaut kur mājās ir vecs CL eksemplārs,kur teikts,ka dubultie vizuļi rada skaņu kas baigi patīk samiem.
Bums tu piekabini ginta svinus klāt !! Tad daugavas gruns būs uzarta,pēc velces :D
Bumsi , Tu klopē ātri augšā , man to desmitnieci vajag dabūt . Es gandrīz katru vakaru laižu pa Daugavu , bet desmitnieces kā nav , tā nav , jo ne viens šūpiņš līdz maniem dziļumiem nenonāk .
Bumsi , vajag , klopē augšā ,man un Brusim , un ne jau pa vienai .
augstākais svars šūpim būs 55 gr gatavots no svina plāksnes ja vajag varu apkalt ar kaparu
Man arī tāda aizdoma ka vajadzētu vēl smagāku .
32 grami tik dziļi neies,tad jāliek divas kopā:)
gint, nu nez vai 32g maile ies 7-10 metros!
Bumsi , lielās , smagās mailes , tādas kuras iet 7 - 10 metru dziļumā , uz rudens velci viss maz mums ar Brusi ir nepieciešamas . Brusis jau izejmateriālu ir sagādājis , gan kaparu , gan misiņu , tagad tikai darbs meistaram , 32 grami būs pašā laikā .
nav tāda doma :DD Es bez twisteriem darbos ieracies :DD
Bums tev nav doma izliet twisterus ?:D:D:D
Kāds mailes Cilvēki jau borus riktē pilnā sparā :DDDDDDDDDDDDDD
es piesakos uz Lielupes mailēm :)
Bumsi , uz smagājiem piesakos jau laicīgi , kad būs ?
Tur jau tā štelle ,ka savu neganto raksturu tie šūpi sāk parādīt vasaras beigās un visu rudeni Par pavasari nemaz nerunāšu.Jūlija beigas un augusts ir dzīvās ēsmas mēneši Septembris oktobris atkal šūpu laiks Lielākie lomi ,kad jākaļās cauri krasta lediņam uz atklāto ūdeni Tas ir adrenalīna laiks :DD
Uz raibajiem būs 27-32 gramīgie lielie maiļi