atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

bums 27.08.11
bums 27.08.11

Iesaku
burtnieks 27.08.11
Zobratus nomainīt -cits cenņiks...
bums 27.08.11
Vēl jautājums Salmo spečiem -kā jūs varat noteikt zobratu stāvokli neattaisot vaļā spoli ? Šo spoli tieši jūs cilvēkam izbrāķējāt pasakot ,ka zobrats ir beigts.Attaisot spoli vaļā konstatēju .ka reduktors un kasetes bīdītāja zobreti ir ideālā kārtībā bez diluma pazīmēm Spoli iztīrīju saeļļoju un saimnieks var saņemt.Ja jūs spoles remontējat ,tā pat kā asinat boru nažus -es jums neuzticēt nevienu naglu iztaisnot :DDDD

Ja jau kaut ko jēdzat no loriņiem apskatat spoles iekšpusi :DDD
bums 27.08.11
Šodien nācās veikt apkopi Tica Splendor -neliels defekts Ja atklāti tad tādas konstrukcijas un stiprības spoli var tikai pameklēt -tiešām labi uzbūvēta Kalts alu korpuss Starpsiena vadīklu izturībai -man personīgi patika

burtnieks 27.08.11
Bumsi,aizmirsu piebilst,ka pedere patentēta.DDDD
bums 27.08.11
Burtnieka piešķirtā ,,nezapisļaika'' āķia sargs ar pederi izdomāts labi

Mazais foreļu šūpiņš Izmantojams arī kā ziemas bļitka

1 Peipusniece pagaidām alumīnijs ar kaparu Nākamnedēļ būs sudrams misiņš kapars melhiors

Būvēta ,kā sņetoka imitācija

šis būs speciāli Zbrus zandartiem slavenā alumījniece Sastāv no 2 daļām
bums 26.08.11
Labi ;DD
silpeiv 26.08.11
Bums paldies

Pie ginta!
gintsgg 26.08.11
Marti , nav nekur jāsteidzās ,nedēļu droši , pārbaudīju .
marti 24.08.11
siipolu neliku. kniploku gan... skaidrs, jaarij nost! un jaabrauc naakamam pakalj ;)
bums 24.08.11
Visas nodotās spoles rīt būs gatavas un varēs saņemt Bruņiniekos -Ne asakas
bums 24.08.11
Nemāku Tev atbildēt man ilgāk par 48 stundām tas neaizkavējas -kaut kā noēdas Ja sīpolu nebūs tad kādu laiku saglabāsi /no sīpola skābst/ Pēc manām domām ilgāk varēs saglabāt ja marinādi kurā likta zivs -kārtīgi nomazgāsi Lai garša nebūtu tik neizteiksmīga -apsāli bičiņ piparu un tad eļļu virsū :DD
marti 24.08.11
bums: cik ilgi var glabaat peec tavas metodes ieliktu zandartu? laikam jau ledusskapii obligaati, bet cik ilgi? pameegjinaaju vienu borku ar rafineetu (bezgarshiigaaku) oliivellju un vienu ar smalku aukstaa spieduma.
bums 24.08.11
Usmā ar pirmdienu sāksies zandartoviči Pagaidām švaki -pārītis ;DD
bums 20.08.11

Lodes pēc valča un kodināšanas Vidējā nedaudz uzpulēta Krāsa vienkārši perfekta Ja uzbūvētu gredzenu varētu teikt ,ka čigānu zelts :DD
bums 19.08.11
Vajadzēs atjaunot jo man ar rezerves daļu donoriem jau skapim plaukti lūzt :DD
bums 19.08.11

Runa ir par šis sistēmas Daiwas spolēm
jeeska 19.08.11
Bumsi
Esi ar mieru p...ties ar DAM spoli. Veca, vismaz 8 gadi. Ja varētu saregulēt un īstās detaļas "atjaunot" baigi labi būtu, baigi mīļa spole bija:-(. Ja ne tad atdodu detaļas:-).
Bet tas uz ziemas sākumu...mēģināšu lielāku pasūtijumu uztaisīt un barteri sarunāt.:-)
mlg2 19.08.11
Raihs
124 mersis mūs visus pārdzīvos....:)))

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs