atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

urmaas 16.08.11
Bumsi
Būtu korekti ielikt aptuvenās izmaksas spoles kātiņa remontam.Tas lai cilvēki nesāktu stiept spoles,kuras varbūt pat ir lētākas par remonta izmaksām.
:))
bums 16.08.11
Too Tiko no copes .Sarunāsim ka bleķiem pakaļ brauksi ceturtdien ap pusdienlaiku ,jo nepaguvu visu saklapēt Varbūt pat trešdien vakarpusē :))
Ne asakas
dzhams 16.08.11
Hmm nu jā kkas jau likās tam Parsunam nav! Ir kāds noteikts mezgls kas nešancē! Jo abiem, jauniem cenas ir vienā kategorijā!
bums 16.08.11
džams viennozīmīgi Suzuki
skrejejs 16.08.11
bums.Paldies par mantām,un vakar tika izprovētas ķeras.Lai tev veselība,un lai labi darbi sokas PALDIES.Ne asakas.
dzhams 16.08.11
Sveiks Meistar! Cik zināms esi specs arī benzīnmotoros! Laiva 3,3m piepūšamā - Nu vo i gribas jaunu spēka ratu - man te 2 izvēlnes un nekādi nevaru izdomāt, kuram tomēr piekrist, varbūt vari sniegt kādu ieteikumu:

1 . Variants - Parsun F4(BMS)
4-takti, 112cm3, 2.9kw/4zs, 381mm (S), 24.5kg , 1.3L,F-N-R, 2 gadi

2. Variants Suzuki DF2.5
Cilindru skaits 1
Cilindru tilpums cm 3 68
Degvielas padeves sistema OHC
FNR-pārslēdzējs F - N
Ģenerators 12V -
Iebūvēta tvertne 1 L
Tranča augstums 381mm S
Tranča augstums 508 mm L
Tranča augstums 635 mm -
Svars kg 13.0
Z.s./kW 2.5 / 1.8
bums 15.08.11

Tāda nu viņa izskatīsies -peipusniece
Būs 6 veidi pašlaik Sudrabs melhiors kapars misiņš Ar svina pildījumu -no vesela metāla sagataves U.T.T
āķi kustīgie, stacionārie Ar mušām ar pāerlēm Otras puses bilde nav tāpēc lieku no neta nosūkto
bums 15.08.11

Avārija Cormorānam Būs vien jāštuko Risinājums jau ir Tagad tikai jābūvē :DD

Salmo Adrenalīns gatavs Tuvāk papētot nācu pie secinājuma -inženiera doma ir bijusi laba -izpildījums švaks Redzamas lodējumu vietas -neprecīzas gultņu sēžas vietas /lociņam/ u.t.t.

Vecais Abu cardinal gatavs rīt būs pie Ginta
To bums: Tencinu..
bums 14.08.11
Pldies rīt būs līdz Bet es Tev iedošu dažādus ne tikai no rubļiem klapētās karūsiņas-vienmuļi savādāk iznāk :DD
bums 14.08.11
Atsperes tomēr uztinu analogas orģinālam Savādāk manā skatā palaišanas poga bija par stingru .
To bums: Kā prasiji atgādinu pa bleķiem.
bums 14.08.11
Tica Rīt būs Bruņinieku 43 Orjentējoši ap 12:00
bums 13.08.11
Labi jāiet čučāt rīt vajag Sienāzi gbrubitj :DDD
jankar 13.08.11
Ok!
bums 13.08.11
Es zvanīšu domāju ,ka pat pirmdienas vakars -ap 18-19 :00
jankar 13.08.11
Atrodas turpat kur tā ass,tātad otrdien,apmēram ap cikiem?
bums 13.08.11
Tā man ir vajadzīga vakar pēdējo izlēju kaparu kodinot Pirmdien biju domājis braukt uz Latgalīti :))
jankar 13.08.11
Varbūt Bumam interesē arī tehniskā slāpekļskābe,mētājās kaut kādi 15 litri?
bums 13.08.11
Aukšējā labajā stūrī Tev deg sarkans divnieciņš Tās ir manas divas vēstules Uzspied un izlasi tas ir PM /private mesege- privāta vētule/

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs