atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

milijonas9 01.07.11
Bumsi, kad un uz kuru vietu lielupē brauc? Es rīt no rīta mēģināšu līdaku uz dzīvo izdabūt ārā.
bums 01.07.11
Urmi vienīgā sāpe ar tiem zāģiem ir tā ,ka viņi rūsē
bums 01.07.11
Usi ja grib ātrāk marinādi jātaisa bičiņ kreptīgāku Kaut gan es esmu jau pēc 3-4 stundām lobījis nost :DD
usis 01.07.11
iemarinēju zandartu pēc tavas receptes, vo nelaime, kā sagaidīt tās 8 stundas:)
čaga ar beigusies:(
bums 01.07.11
Nu ko ? Meklēsim Lielupē kur kas atrodas .....:DD
Viens jaunums par Usmu šorīt 15 copes 8 zandarti 4 labi -cope uz maili no 4-6 no rīta 6:15 nogrieza ,kā ar nazi.:DDD Veiksmi meklējumos :D
urmaas 01.07.11
Kādreiz darbnīcās bij metāla zāģējamie stanoki.No tiem,kādu salauztu asmeni,varēja uzčinīt par foršu zvīņu tīrāmo nazi.Šamais bij gana štengrs.
otinjsh 01.07.11
Man tomeer no senaakiem laikiem ir paarnesies viens lielisks zviinju skraapis. Alus pudelju korkjiishus pie koka sprungulja piestiprina (ar robinjiem uz augshu). Vismaz 2 taadus un beedu ar vairs nezinu (arii asariem).
I alinju var iedzert, i zviinju viegli nodabuut.

Ja kaads veelas varu pievienot bildi!!

Ne asakas
aakkis 01.07.11
Un ja nav veikalā,tad nopērk asmenīti,vai izmanto kādu nolauztu un notin ar izolentu kātiņam-kasa uz velna paraušanu!Apkaltušus asarus vienmēr ir grūtāk,ziemā vispār iet brīnišķīgi.
zaceps 01.07.11
Lāb jau lāb Āķīt,nedusmo,soooory ņemu savus vārdus atpakaļ.
aakkis 01.07.11
Zacep,kurš te žņaudzās?http://www.copeslietas.lv/site/bildes/bilde-11097.htm ,man tāda tipa ir sen,un vairāki paštaisīti ar dažādiem zobiem.Ko man katru bildēt un likt!
siluro 01.07.11
jā, šis tīrāmais ir tiešām Ok, tāds man ir :)
Dzelzis 30.06.11
Kā jūs nesaprotat - tas tak mikrodžigs!!!
milijonas9 30.06.11
Man liekas, ka šitā vairāk džerkam der.
Wiking 30.06.11
Materiāls gadījumā nav vaļa kauls?
zaceps 30.06.11
Bums,man tādas spoles 3 gb.Cik ilgā laikā vari uzveidot?:)))))Varēšu mencas močīt.Tās taču ir speciālām mencu spoles?lai nerūs:)))
bums 30.06.11

Spole gatava :DDDDDDDDDD
bums 30.06.11
Kā var zāles negaršot :DD Ja par to tīrāmo tad tīriet svaigas zivis apkaltušas viš arī nejem :DD
guntarskl 30.06.11
Čau Zacep, vis kārtībā, garšo:))
zaceps 30.06.11
Guntar,kā tā,vai savu normu jau esi izdzēris,vai vairs negaršo,vai nav bijis povoda iedzert?.Povodu vienmēr var atrast,vajag tikai gribēt.
guntarskl 30.06.11
Nepriecājies, čagu pēdējo reizi dzēru aprilī.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs