Tencinu Maksi Caur Vairi nodošu šūpiņus Paldies
Vakar Juglas ezerā izmēģināju tavu karūsiņu. Man jau patika kā šī darbojas, varēja pat just kā pārveļas no viena sāna uz otru. Līdakiem cops nebija. Varbūt tāpēc ka ūdens līmenis krietni pacēlies.
vasals, dr.bums, man ar būs tas atsitējs rīt vai tikai dady? kāds ir preis ? Cik ta kapara maile maksā, vai tā uz pasūtījumu ?
Dabuju tekstolītu 60mm reiz 80mm 19 cm garš,centīšos šodien nodot Vaira-kungam...Cerams noderēs,par jeb kādu materiālu ja ir velme,droši jautā ko varēšu-palidzēšu,jo noliktava ir diezgan "laba'':)),zapas ž... n. j..... :))
cik naudas jajem pa atsitēj?
Gatavi lielo vobleru glābēji Dadyboy šodien veikalā varēsi paņemt visu pasūtījumu :DD Pēc vieniem būs bodē
nē man ar šūpiņiem darba ir līdz kaklam Tos pat nedomāju būvēt :DD
kā tev palika ar jigvobleriem kautkas izdevās, ir rezultāti?skatos ka esmashopā viņus met pakaļ :)
Labi :DD jāčāpo -šūpiņi gaida -jālīmē ači un jāver āķi
:)))))))))) kacinu tikai kumpaiņus :DD
saulainā laika dēļ sčuri iecienījuši kaparu :DD

Jaunā kolekcija Smagā kapara maile-apsudrabota -galvāniski Drusciņ jau uztūnēta Pirmās laikam rīt dosies uz Burtnieku .........:DDDD
Būs laikam pat agrāk -bet ceturtdien viss būs bodē paņemsi no Agra
kam negadās;) ta uz ceturtdienu tu būsi ar šupiem un atsitēju vai ātrāk?
dadyboy Man tavs niks bičiņ samežģījās Tai lapā klāsts labs :DD
maksi -tencinu ja atrod atdod Vairim Man vienalga ar viņu šonedēļ jātiekās :) Pēc tam tiksim galā
Brusim paldies par kapara plāksnītēm biezums atļauj kaut ko nopietnu saveidot ;))
Sveiks Bums,ja tev vel tiešām tas tekstolīts ir vajadzīgs es rīt darbā paskatīšos(vēlams atgadināt)jo pamjati netu:),un došu ziņu
ja atradīsu,tad Vairim30 nodošu,vai varam sazvanīties jo man numurs ir..
Bums ir 21 reiz 10,biezums-5 cm