atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

bums 24.05.11
Tencinu Maksi Caur Vairi nodošu šūpiņus Paldies
mezkalns 24.05.11
Vakar Juglas ezerā izmēģināju tavu karūsiņu. Man jau patika kā šī darbojas, varēja pat just kā pārveļas no viena sāna uz otru. Līdakiem cops nebija. Varbūt tāpēc ka ūdens līmenis krietni pacēlies.
Duglas 24.05.11
vasals, dr.bums, man ar būs tas atsitējs rīt vai tikai dady? kāds ir preis ? Cik ta kapara maile maksā, vai tā uz pasūtījumu ?
maksi 24.05.11
Dabuju tekstolītu 60mm reiz 80mm 19 cm garš,centīšos šodien nodot Vaira-kungam...Cerams noderēs,par jeb kādu materiālu ja ir velme,droši jautā ko varēšu-palidzēšu,jo noliktava ir diezgan "laba'':)),zapas ž... n. j..... :))
dadyboy 24.05.11
cik naudas jajem pa atsitēj?
bums 24.05.11
Gatavi lielo vobleru glābēji Dadyboy šodien veikalā varēsi paņemt visu pasūtījumu :DD Pēc vieniem būs bodē
bums 24.05.11
nē man ar šūpiņiem darba ir līdz kaklam Tos pat nedomāju būvēt :DD
dadyboy 24.05.11
kā tev palika ar jigvobleriem kautkas izdevās, ir rezultāti?skatos ka esmashopā viņus met pakaļ :)
bums 24.05.11
Labi :DD jāčāpo -šūpiņi gaida -jālīmē ači un jāver āķi
bums 24.05.11
:)))))))))) kacinu tikai kumpaiņus :DD
dadyboy 24.05.11
kacini tautu :)
bums 24.05.11

saulainā laika dēļ sčuri iecienījuši kaparu :DD
bums 23.05.11

Jaunā kolekcija Smagā kapara maile-apsudrabota -galvāniski Drusciņ jau uztūnēta Pirmās laikam rīt dosies uz Burtnieku .........:DDDD
bums 23.05.11
Būs laikam pat agrāk -bet ceturtdien viss būs bodē paņemsi no Agra
dadyboy 23.05.11
kam negadās;) ta uz ceturtdienu tu būsi ar šupiem un atsitēju vai ātrāk?
bums 23.05.11
dadyboy Man tavs niks bičiņ samežģījās Tai lapā klāsts labs :DD
maksi -tencinu ja atrod atdod Vairim Man vienalga ar viņu šonedēļ jātiekās :) Pēc tam tiksim galā
Brusim paldies par kapara plāksnītēm biezums atļauj kaut ko nopietnu saveidot ;))
bums 23.05.11

pirmais izgājiens un ........

Dedy boam uzklapētie šūpiņi Problēma ar melhioru ir tā ,ka šūpiņš jāveido no rokas izmantojot karotes galveno daļu .....:DDD

Nākamie top Zacepa karoši :DDDDD
dadyboy 23.05.11
maksi 23.05.11
Sveiks Bums,ja tev vel tiešām tas tekstolīts ir vajadzīgs es rīt darbā paskatīšos(vēlams atgadināt)jo pamjati netu:),un došu ziņu
ja atradīsu,tad Vairim30 nodošu,vai varam sazvanīties jo man numurs ir..
Brusis 23.05.11
Bums ir 21 reiz 10,biezums-5 cm

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs