Bums. Varbūt noder. Cormoranam ir labie turētāji. www.cormoran.de(produkte-Brandungs&Rutenhalter-3.lapā-Brandungsrutenhalter. art 63-20100) Pats lietoju un esmu apmierināts, varēja gan būt vieglāki.
Jā -tie bušu kāti neder -visu konstrukciju vajag masīvāku Pie liela vēja baigāš šūpošanās :DD Nu ko darīs ? nākamnedēļ visu jāpārtaisa
Beidzot , savā albumā , saliku bildes pēdējiem saviem lējumiem , manuprāt ideāli jig - āķi asariem , zandartiem , līdakām .
Lašenieki uz rudens cops būs exelenti tikai ne no sudraba ,jo vizuļi ir smagi un žēl sudrabu zaudēt zacepos :DD
Gunča man vēl 100% nav pārliecināts Ja atbrauks bračka tad būs jāpaliek savos ūdeņos ,par to otro lietu sestdien saspriedīsim.:DD
GKL
nu runa bij par 7dien:DDDD
es ar var sestdien un Buma ..........paprovēt
Uz rudens pusi varbūt saštancēsi lašu/ taimju šūpiņus? Tagad jau sezona gandrīz cauri un man vēl ir ko raut ;)
Bums, ieliec kādus vizulīšus kabatā, sestdien:))

Pirmie tīrie kaparnieki 100% varš tika veiksmīgi noštancēti Rīt jāformē un ķīmiski jākodina Top tieši šāda forma bet 25 gramīgajam būs 2 materiālu sudrabs +varš uz auksto kniedi /el potenciālam/ Zandartnieki spicējat ausis kad būs gatavi došu ziņu šie būs par 2 cm garāki
Vienīgā atšķirība ,ka Bumam maksā par rezultātu...nevis par kat kādu darbību ...
Ne vienmēr.Valdība piemēram nesaprot,bet tāpat dara ātri.DDD
Ja jau saprot ko dara tad jau iznāk ātri :DD
Johaidī tas gan ir operatīvi. Nebiju nemaz domājis, ka spole būs tik ātri atgriezta pie dzīvības. Liels necilvēcīgs Paldies! Ko lai saka Zelta Rokas!
Sapratu -tad nav problēmu var uzbūvēt citu galvenais lai būtu paraugs
Labi, PM tālāk, nau ko te tarkšķēt :D
Kas par spoli ? jāpielasa no kādas kurai ir līdzīgs slēdzējmehānisms
Nav pārlūzis galīgi/pazudis. Ir tikai pārplīsis apaļajā, virsējajā daļā
Varu salabot ja ir saglabājušās detaļas no salauztās /kaut fragmenti /
man viena spole nokrita zemē toč uz tās puses un tā plastmasa (plastmasa??) pārplīsa :(
Bumsi - to mezglu Tu vari salabot/nomainīt?