moshkjis
2.nov
Paldies, kas atbildēja. :)
Jurik
1.nov
Visaveidacop
1.nov
moshkjis [1.nov]: Draugi!Novembra beigās, noteikti vēl būs Daugava vaļā. Ņem spiningu, uzliec mandulu ar 7g sviniņu un dodies uz vienu pusi. Otru dienu uz otru. Zivij jābūt. Kur būs copes, tur pēc tam var ar grunteni - dzīvo/gabaliņu.
Novembra beigās ar ģimeni dažas dienas plānots padzīvoties pie Daugavas Seces pusē un gribētos pamēģināt arī pamakšķerēt. Ja vien, protams, ziema nepārsteigs.
moshkjis
1.nov
Jurik
1.nov
moshkjis [1.nov]: ...pie Daugavas Seces pusē ....Mans ieteikums: Atrodi facebukā Armandu no Copesgaršas. Pieklājīgi pajautā un gan jau padomu Tev nepažēlos. Viņa kraji.
kikizozo
1.nov
moshkjis
1.nov
Davis-Di
18.okt
Kādreiz, ne tik sen, diezgan populāri tur bija lašus spiningot. Kā tagad nezinu, pieļauju, ka viss notiek, bet pie mums kā pie mums, visu jāslēpj :D nu tuvāk Dārziņiem un tur…
Abavnieks, 18.oktobris 2025, 21:24
Abavnieks
18.okt
Davis-Di [18.okt]: No krasta? Nē navKādreiz, ne tik sen, diezgan populāri tur bija lašus spiningot. Kā tagad nezinu, pieļauju, ka viss notiek, bet pie mums kā pie mums, visu jāslēpj :D nu tuvāk Dārziņiem un tur…
kikizozo, 18.oktobris 2025, 18:40
No laivas protams perspektīvāk, bet man vairāki pazīstamie Rīgā ir tikuši pie 1m+ līdakām no krasta un viens tieši dienvidu tilta rajonā. Tā kā iespējas pastāv.
Vai tā ir likumsakarība vai cūcene, tas jau cits jautājums un jāprasa tiem, kas dien dienā kapā no krasta.
Tuvāk Dārziņu pusei teorētiski kāds raibais ar var izlekt, ja ticis garām murdiem un tīkliem.
Davis-Di
18.okt
No krasta? Nē nav
kikizozo, 18.oktobris 2025, 18:40
kikizozo
18.okt
Abavnieks [17.okt]: kikizozo [Vakar]: Manā skatījumā līdaku mamma skaitās 5+kg.ja man būtu tik garlaicīgi, es arī liktu zemmērus un knapmērus gan galerijā, gan atskaitēs.
Standarta 30-60cm ķeras visur.Spriežot pēc Tavām atskaitēm ne visur arī 30-60 cm ķeras :D
kikizozo
18.okt
Davis-Di [17.okt]: Manā skatījumā līdaku mamma skaitās 5+kg.No krasta? Nē nav
Standarta 30-60cm ķeras visur.
kikizozo, 17.oktobris 2025, 19:38
Un tavā skatījumā tur nav lielākas par 5kg ?
:D
Davis-Di
17.okt
Manā skatījumā līdaku mamma skaitās 5+kg.
kikizozo, 17.oktobris 2025, 19:38
Abavnieks
17.okt
kikizozo [17.okt]: Manā skatījumā līdaku mamma skaitās 5+kg.Spriežot pēc Tavām atskaitēm ne visur arī 30-60 cm ķeras :D
kikizozo
17.okt
Abavnieks
17.okt
Leonido [16.okt]: Sveiki, kādas izredzes daugavā no krasta ķengaragā austuves ielas posmā tikt lomā pie līdaku mammas? Rīki spinings 3.20m 25-65g šūpiņš nu tā lai labi lido nav žēl akmeņos atstāt . Vai vairāk laika tēriņš nekā līdaku mammu medības?Nezinu kas un kādas loterijas, bet paziņa regulāri no krasta Ķengaragā noķer pa kādai līdakai, tā kā neinteresē, sīkāk nezinu, bet acīmredzot noķert var
?
Davis-Di
17.okt
tā pat kā laimēt latlotto
kikizozo, 17.oktobris 2025, 11:42
kikizozo
17.okt
Sveiki, kādas izredzes daugavā no krasta ķengaragā austuves ielas posmā tikt lomā pie līdaku mammas? Rīki spinings 3.20m 25-65g šūpiņš nu tā lai labi lido nav žēl akmeņos atstāt . Vai vairāk laika tēriņš nekā līdaku mammu medības?
?
Leonido, 16.oktobris 2025, 23:23
Leonido
16.okt