Neko nav jācīnās, kā tu tā pret tevi....
guntarskl, 2.aprīlis 2015, 00:53
To pašu es domāju, par diskusijām MN sadaļā... Ko jūs tur cepaties!?:)))
Vārds- Jācīnās es domāju, ar tautas skološanu, patriotisma audzināšanu.. cieņu vienam pret otru..
Neko nav jācīnās, kā tu tā pret tevi....
guntarskl, 2.aprīlis 2015, 00:53
Man pret to īsto krievu vairs nav tik liels naids, kā iekšējā līdzjušana- propogandas zombiji.. Es drizāk nesaprotu, jeb vēmiens nāk no tādiem saucamajiem "latviešiem", kas fano par putinasosu, mīkstčaulību utt Jo ar tādiem mums te ir jāsadzīvo un jācīnās..
mjuniors, 2.aprīlis 2015, 00:51
"Vot tas arī ir pirmais, kas mūs dara bažīgus - teksts, ka neviens mums neuzbruks!"
viss ir jūsu pašu rokās - pārstāj baidīties un sāc dzīvot
Troll, 2.aprīlis 2015, 00:11
tu gribi teikt, ka tad, kad tev aiz tavas sētas stāv bars bruņotu un propagandas nozombētu purnu, kuriem sastāstīts, ka vot tas tur mūsējos sit, tu tā mierīgi aŗī dzīvosi? Tu tak nezini, varbūt viņš pa nakti iegāzīsies tavā mājā un daŗīs ko gribēs, jo tu dzīvo mierīgi un ne no kā nebaidies, līdz ar ko neesi tādam pavērsienam gatavs.
Domaataajs, 2.aprīlis 2015, 00:17
"Vot tas arī ir pirmais, kas mūs dara bažīgus - teksts, ka neviens mums neuzbruks!"
viss ir jūsu pašu rokās - pārstāj baidīties un sāc dzīvot
Troll, 2.aprīlis 2015, 00:11
Es arī esmu runājis ar cilvēkiem, kas nāk no Donbasiem utt.. Jā viņigrib to Krieviju.. Bet ar kādiem līdzekļiem viņi to izdara!? Nebrauc uz to pašu krieviju, bet iznīcina citas tautas.. Iznīcina citus cilvēkus, kas domā citādāk.. Ne Ukraina iebruka Ukrainā..
mjuniors, 1.aprīlis 2015, 23:54
cilvēki tur aizsargajas
Troll, 1.aprīlis 2015, 23:58
Es arī esmu runājis ar cilvēkiem, kas nāk no Donbasiem utt.. Jā viņigrib to Krieviju.. Bet ar kādiem līdzekļiem viņi to izdara!? Nebrauc uz to pašu krieviju, bet iznīcina citas tautas.. Iznīcina citus cilvēkus, kas domā citādāk.. Ne Ukraina iebruka Ukrainā..
cilvēki tur aizsargajas
Demokrātija? Vai esi dzirdējis?
Troll, 1.aprīlis 2015, 23:55
cilvēki tur aizsargajas